Ak Parti’den Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne Ödül

BÖLGE GÜNDEMİ 21.03.2022 - 00:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2170+ kez okundu.
 

Ak Parti’den Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne Ödül

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından düzenlenen "AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’ne katıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi, 250 belediyenin katıldığı kongrede, “Yılın en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülüne layık görüldü.
    AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından Kızılcahamam'da, “AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi" düzenlendi.  Yerel yönetimlerin kültürel çıktılarının değerlendirildiği ve sonraki yılların kültür-sanat faaliyetlerinin yol haritasının çıkarıldığı kongreye Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte, bazı ilçe belediye başkanları ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Mehmet Altun katıldı.     Kongrede, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen ve Hamza Dağ'ın yanı sıra yazar, tarihçi, kültür ve sanat insanları konuşma yaptı.     Ordu’da yapmış olduğu kültür- sanat faaliyetlerini 7’den 70’e herkesle buluşturan ve bu çalışmaları ile “Yılın en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülünü almaya hak kazanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ödülü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den aldı.     Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kendilerini ödüle layık gören herkese teşekkürlerini sundu.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından düzenlenen "AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’ne katıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi, 250 belediyenin katıldığı kongrede, “Yılın en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülüne layık görüldü.

 

 

AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından Kızılcahamam'da, “AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi" düzenlendi.  Yerel yönetimlerin kültürel çıktılarının değerlendirildiği ve sonraki yılların kültür-sanat faaliyetlerinin yol haritasının çıkarıldığı kongreye Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte, bazı ilçe belediye başkanları ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanı Mehmet Altun katıldı.

 

 

Kongrede, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen ve Hamza Dağ'ın yanı sıra yazar, tarihçi, kültür ve sanat insanları konuşma yaptı.

 

 

Ordu’da yapmış olduğu kültür- sanat faaliyetlerini 7’den 70’e herkesle buluşturan ve bu çalışmaları ile “Yılın en iyi ve nitelikli kültür sanat sezonu düzenleyen belediyesi” ödülünü almaya hak kazanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ödülü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den aldı.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kendilerini ödüle layık gören herkese teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.