Vali Tuncay SONEL’in Berat Kandili Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 16.03.2022 - 21:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1110+ kez okundu.
 

Vali Tuncay SONEL’in Berat Kandili Mesajı

Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan bir Berat Kandili'ni daha hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.
        Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir.    Berat; kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.   Allah’ın sonsuz affından ve merhametinden yararlanabileceğimiz bu gecede ibadetlerimizle, dualarımızla Allah’ın rahmet ve lütfuna tecelli olmaya çalışmalıyız. Zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemde sağlığımız, birlik ve beraberliğimiz için dua etmeliyiz.   Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ordulu Hemşerilerim olmak üzere Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Berat Kandili’ni kutluyor, yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olması temennisiyle birlikte, bu gecenin ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  
Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan bir Berat Kandili'ni daha hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.

 

 

 

 

Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. 

 

Berat; kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

 

Allah’ın sonsuz affından ve merhametinden yararlanabileceğimiz bu gecede ibadetlerimizle, dualarımızla Allah’ın rahmet ve lütfuna tecelli olmaya çalışmalıyız. Zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemde sağlığımız, birlik ve beraberliğimiz için dua etmeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ordulu Hemşerilerim olmak üzere Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Berat Kandili’ni kutluyor, yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olması temennisiyle birlikte, bu gecenin ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.