Ünye Belediyesi’nden Anlamlı Çalışma

YAŞAM 15.03.2022 - 23:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5646+ kez okundu.
 

Ünye Belediyesi’nden Anlamlı Çalışma

Ünye Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri kar üstünde yaptıkları ay yıldız figürü ile İstiklal Marşı’nın Kabulünün 101. Yıldönümüne dikkat çektiler.
    Bölgemizde devam eden kar yağışı Ünye’yi de beyaza bürürken Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda kar temizliği yapan temizlik işleri ekip farklı bir çalışmaya imza attı. Ekipler kar üstünde oluşturdukları hilal ve yıldız figürü ile İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. Yıldönümüne dikkat çekti. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanına gelen ekipler, yaklaşık yarım saatlik çalışma ile ay-yıldızı tamamladı.               İstiklal Marşının kabulünün 101.yıldönümü ve aynı zamanda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününe ithafen yapılan güzel çalışmayı gören vatandaşlar hem şaşkınlıklarını gizleyemediler, hem de Ünye Belediyesi ekiplerini tebrik ettiler.        
Ünye Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri kar üstünde yaptıkları ay yıldız figürü ile İstiklal Marşı’nın Kabulünün 101. Yıldönümüne dikkat çektiler.

 

 

Bölgemizde devam eden kar yağışı Ünye’yi de beyaza bürürken Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda kar temizliği yapan temizlik işleri ekip farklı bir çalışmaya imza attı. Ekipler kar üstünde oluşturdukları hilal ve yıldız figürü ile İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. Yıldönümüne dikkat çekti. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanına gelen ekipler, yaklaşık yarım saatlik çalışma ile ay-yıldızı tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

İstiklal Marşının kabulünün 101.yıldönümü ve aynı zamanda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününe ithafen yapılan güzel çalışmayı gören vatandaşlar hem şaşkınlıklarını gizleyemediler, hem de Ünye Belediyesi ekiplerini tebrik ettiler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.