OSKİ’den Hızlı Müdahale

BÖLGE GÜNDEMİ 15.03.2022 - 22:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1307+ kez okundu.
 

OSKİ’den Hızlı Müdahale

Sahada 405 Personel, 165 Araç Ve İş Makinası Görev Yapıyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklardan dolayı yaşanan arızalara anında müdahale ediyor. Yoğun kar yağışı öncesi hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan OSKİ, sahada 405 personel, 165 araç ve iş makinesi ile görev yapıyor.         Hava sıcaklık değerlerinin düşmesiyle birlikte Ordu genelinde içme sularında donma ve beraberinde arızalar meydana geldi. Özellikle yüksek kesimlerdeki su alma yapılarında donan su gözlerini açmak için seferber olan OSKİ ekipleri, mevcut içme suyu hatlarında yaşanan arızaları da gidererek sorunu çözüme kavuşturuyor.               “ÇALIŞMALARIMIZ GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR”       Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm imkânlarını sonuna kadar kullanılacağını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Murat Us, “Son günlerde etkisini gösteren soğuk hava sebebiyle yüksek kesimlerde su alma yapılarında donmalar meydana geldi. Meteorolojik verilere göre hazırlıklarımızı günler öncesinden yapmıştık. Vatandaşlarımızın su sıkıntısı yaşamamaları adına 19 ilçemizde 405 personel, 165 araç ve iş makinası ile sahada çalışma yapıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.                
Sahada 405 Personel, 165 Araç Ve İş Makinası Görev Yapıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklardan dolayı yaşanan arızalara anında müdahale ediyor. Yoğun kar yağışı öncesi hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan OSKİ, sahada 405 personel, 165 araç ve iş makinesi ile görev yapıyor.

 

 

 

 

Hava sıcaklık değerlerinin düşmesiyle birlikte Ordu genelinde içme sularında donma ve beraberinde arızalar meydana geldi. Özellikle yüksek kesimlerdeki su alma yapılarında donan su gözlerini açmak için seferber olan OSKİ ekipleri, mevcut içme suyu hatlarında yaşanan arızaları da gidererek sorunu çözüme kavuşturuyor.

 

 

 

 

 

 

 

“ÇALIŞMALARIMIZ GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR”

 

 

 

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm imkânlarını sonuna kadar kullanılacağını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Murat Us, “Son günlerde etkisini gösteren soğuk hava sebebiyle yüksek kesimlerde su alma yapılarında donmalar meydana geldi. Meteorolojik verilere göre hazırlıklarımızı günler öncesinden yapmıştık. Vatandaşlarımızın su sıkıntısı yaşamamaları adına 19 ilçemizde 405 personel, 165 araç ve iş makinası ile sahada çalışma yapıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.