Ordu'da Kar 1.5 Metreye Yaklaştı

BÖLGE GÜNDEMİ 14.03.2022 - 13:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1939+ kez okundu.
 

Ordu'da Kar 1.5 Metreye Yaklaştı

Büyükşehir Ana Yolların Tamamını Açtı
Ordu'da etkili olan kar yağışı sonrası yüksek ilçelerdeki kar kalınlığı 130 santime ulaştı. İl genelindeki ortalama kar yüksekliği ise 91 santim oldu. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 7/24 yaptığı çalışmalarla kapanan yolların tümü ulaşıma açıldı.           Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede kar nedeniyle kapanan yollarda etkin mücadelesini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar yağışı ile kapanan 163 mahalle yolunu ulaşıma açtı.           HASTA VE CENAZELERE ÖNCELİK VERİLİYOR       Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hasta ve cenaze gibi acil durumlara öncelik vererek gerek yol açma gerekse tuzlama çalışması yürütüyor.           Bu kapsamda çalışan ekipler Altınordu ilçesinde 3 hasta, 1 cenaze; Akkuş ilçesinde 2 hasta, Çamaş ilçesinde 1 hasta, Çaybaşı ilçesinde 6 hasta, Fatsa ilçesinde 8 hasta, 5 cenaze; Gölköy ilçesinde 3 hasta, 3 cenaze; Gürgentepe ilçesinde 6 hasta, 1 cenaze; ikizce ilçesinde 6 hasta, Kabataş ilçesinde 1 cenaze, Korgan ilçesinde 4 hasta, 3 cenaze; Kumru ilçesinde 2 hasta, 3 cenaze, Mesudiye ilçesinde 3 hasta, Perşembe ilçesinde 2 hasta, 3 cenaze; Ulubey ilçesinde 3 hasta, 2 cenaze ve Ünye ilçesinde 2 hasta, 2 cenazenin bulunduğu mahalle ve grup yollarına müdahale etti.            Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.      
Büyükşehir Ana Yolların Tamamını Açtı

Ordu'da etkili olan kar yağışı sonrası yüksek ilçelerdeki kar kalınlığı 130 santime ulaştı. İl genelindeki ortalama kar yüksekliği ise 91 santim oldu. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 7/24 yaptığı çalışmalarla kapanan yolların tümü ulaşıma açıldı.

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede kar nedeniyle kapanan yollarda etkin mücadelesini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar yağışı ile kapanan 163 mahalle yolunu ulaşıma açtı.

 

 

 

 

 

HASTA VE CENAZELERE ÖNCELİK VERİLİYOR

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hasta ve cenaze gibi acil durumlara öncelik vererek gerek yol açma gerekse tuzlama çalışması yürütüyor.

 

 

 

 

 

Bu kapsamda çalışan ekipler Altınordu ilçesinde 3 hasta, 1 cenaze; Akkuş ilçesinde 2 hasta, Çamaş ilçesinde 1 hasta, Çaybaşı ilçesinde 6 hasta, Fatsa ilçesinde 8 hasta, 5 cenaze; Gölköy ilçesinde 3 hasta, 3 cenaze; Gürgentepe ilçesinde 6 hasta, 1 cenaze; ikizce ilçesinde 6 hasta, Kabataş ilçesinde 1 cenaze, Korgan ilçesinde 4 hasta, 3 cenaze; Kumru ilçesinde 2 hasta, 3 cenaze, Mesudiye ilçesinde 3 hasta, Perşembe ilçesinde 2 hasta, 3 cenaze; Ulubey ilçesinde 3 hasta, 2 cenaze ve Ünye ilçesinde 2 hasta, 2 cenazenin bulunduğu mahalle ve grup yollarına müdahale etti.

 

 

 

 

 

 Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.