Çocuklar Hafta Sonu Film Keyfinin Tadını Çıkardı

YAŞAM 12.03.2022 - 23:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4031+ kez okundu.
 

Çocuklar Hafta Sonu Film Keyfinin Tadını Çıkardı

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında animasyon filmi Puloi çocuklarla buluşturuldu. Hafta sonunda çocuklar sinema keyfinin tadını çıkardı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan mart ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara keyif dolu anlar yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yönetmenliğini Árni Ólafur Ásgeirsson üstlendiği 2018 yapımı animasyon filmi ‘Puloi’yi çocukların beğenisine sundu. Kutuplarda yaşayan küçük bir kuş ve o kuşun maceralarının anlatıldığı filmde çocuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram edilen patlamış mısır ve meyve suları ile sinema keyfinin tadını çıkardı.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında animasyon filmi Puloi çocuklarla buluşturuldu. Hafta sonunda çocuklar sinema keyfinin tadını çıkardı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan mart ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birçok kültür sanat etkinliği ile Ordululara keyif dolu anlar yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yönetmenliğini Árni Ólafur Ásgeirsson üstlendiği 2018 yapımı animasyon filmi ‘Puloi’yi çocukların beğenisine sundu.

Kutuplarda yaşayan küçük bir kuş ve o kuşun maceralarının anlatıldığı filmde çocuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram edilen patlamış mısır ve meyve suları ile sinema keyfinin tadını çıkardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.