Boksun Altın Kızı Gamze Soğuksu Avrupa Yolcusu

SPOR 12.03.2022 - 23:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1582+ kez okundu.
 

Boksun Altın Kızı Gamze Soğuksu Avrupa Yolcusu

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Boks Takımı Sporcusu Gamze Soğuksu, Hırvatistan’da Avrupa Şampiyonluğu için mücadele edecek.
      Türkiye Boks Federasyonu tarafından Kırşehir’de düzenlenen U-22 Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda Konya, Bartın, Ankara ve İstanbul’dan katılan 4 rakibini de yenerek 54 kg’da U-22 Kadınlar Türkiye Şampiyonu olan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Boks Takımı Sporcusu Gamze Soğuksu şimdi de Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkacak.         11-24 Mart tarihleri arasında Hırvatistan’ın Porec kentinde düzenlenecek olan U – 22 Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası için milli takım ile birlikte yola çıkan Gamze Soğuksu, altın madalya için mücadele edecek.            
Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Boks Takımı Sporcusu Gamze Soğuksu, Hırvatistan’da Avrupa Şampiyonluğu için mücadele edecek.

 

 

 

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Kırşehir’de düzenlenen U-22 Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda Konya, Bartın, Ankara ve İstanbul’dan katılan 4 rakibini de yenerek 54 kg’da U-22 Kadınlar Türkiye Şampiyonu olan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Boks Takımı Sporcusu Gamze Soğuksu şimdi de Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkacak.

 

 

 

 

11-24 Mart tarihleri arasında Hırvatistan’ın Porec kentinde düzenlenecek olan U – 22 Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası için milli takım ile birlikte yola çıkan Gamze Soğuksu, altın madalya için mücadele edecek.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.