Büyükşehir’den “Şalümoda Cam Şekillendirme Eğitimi”

EĞİTİM 12.03.2022 - 23:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 9612+ kez okundu.
 

Büyükşehir’den “Şalümoda Cam Şekillendirme Eğitimi”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen Beni Hafife Alma Projesi kapsamında Şalümoda Cam Şekillendirme Eğitim programı düzenleyecek. 15 kursiyerin katılacağı kurs ile katılımcılar cam sanatını detayları ile öğrenerek meslek sahibi olacak.
      Ordu Büyükşehir Belediyesi vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerine ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Toplumun her kesimine yönelik eğitimler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen Beni Hafife Alma Projesi kapsamında Şalümoda Cam Şekillendirme Eğitimi vermek amacıyla kurs düzenleyecek.   KURSİYERLER CAM SANATINI ÖĞRENECEK   Devlet-millet iş birliğini en güçlü şekilde ortaya koyarak kalıcı, sürdürebilir ve üretken bir ortam sağlamak adına birçok devlet kurumuyla proje paydaşı olarak çalışan Beni Hafife Alma Projesi, devletin bilgi ve tecrübesiyle ‘ben de varım’ diyen tüm vatandaşları bir araya getirmeye ve üretime teşvik etmeye hedefliyor. Projenin bir paydaşı olan Ordu Büyükşehir Belediyesi’de bu kapsamda bir çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Beni Hafife Alma Projesi kapsamında açılacak olan Şalümoda Cam Şekillendirme Eğitim programı katılımcıların becerilerini geliştirerek meslek sahibi olmasını sağlayacak. 276 saat sürecek kursta, başarılı olan kursiyerler sertifika sahibi olacak.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen Beni Hafife Alma Projesi kapsamında Şalümoda Cam Şekillendirme Eğitim programı düzenleyecek. 15 kursiyerin katılacağı kurs ile katılımcılar cam sanatını detayları ile öğrenerek meslek sahibi olacak.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi vatandaşların bilgi ve beceri yönünü geliştirmelerine ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Toplumun her kesimine yönelik eğitimler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen Beni Hafife Alma Projesi kapsamında Şalümoda Cam Şekillendirme Eğitimi vermek amacıyla kurs düzenleyecek.

 

KURSİYERLER CAM SANATINI ÖĞRENECEK

 

Devlet-millet iş birliğini en güçlü şekilde ortaya koyarak kalıcı, sürdürebilir ve üretken bir ortam sağlamak adına birçok devlet kurumuyla proje paydaşı olarak çalışan Beni Hafife Alma Projesi, devletin bilgi ve tecrübesiyle ‘ben de varım’ diyen tüm vatandaşları bir araya getirmeye ve üretime teşvik etmeye hedefliyor. Projenin bir paydaşı olan Ordu Büyükşehir Belediyesi’de bu kapsamda bir çalışma başlattı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Beni Hafife Alma Projesi kapsamında açılacak olan Şalümoda Cam Şekillendirme Eğitim programı katılımcıların becerilerini geliştirerek meslek sahibi olmasını sağlayacak. 276 saat sürecek kursta, başarılı olan kursiyerler sertifika sahibi olacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.