Vali Sonel, “Biz Bir Aileyiz”

BÖLGE GÜNDEMİ 10.03.2022 - 14:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2645+ kez okundu.
 

Vali Sonel, “Biz Bir Aileyiz”

Vali Tuncay Sonel, bugün düzenlediği “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.
        Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, vatandaşların sorun, şikâyet ve taleplerini dinledi.   Valilik toplantı salonunda vatandaşların hatırını soran Vali Sonel, ”Biz bir aileyiz. Valiliğimizin kapısı sizlere açıktır. Bizlere ne zaman isterseniz ulaşma imkanına sahip olduğunuzu bir kez daha hatırlatmak isterim. Devletimizin güler yüzünü, şefkatini her zaman olduğu gibi sizlere htirmeye gayret ediyoruz” dedi.    Vali Tuncay Sonel, vatandaşların kendisine ilettiği iş, sağlık, sosyal yardım, ekonomik sorunlar gibi tüm talepleri dinleyerek, çözüm bulmaya çalıştı. Gerekli gördüğü yerde ise ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.   Vali Tuncay Sonel, geçimini simit satarak sağlayan ve bir sorununu iletmek üzere Valiliğe gelen Ferdi Beratlı isimli gencin simit tezgahındaki simitlerin satın alarak, “Halk Günü”ne katılan vatandaşlara dağıttı.    Vali Tuncay Sonel’in kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı mutlu olan vatandaşlar da, “Allah devletimize zeval vermesin. Allah Sayın Valimizden razı olsun. Bizlerden desteğini ve ilgisini hiçbir zaman esirgemiyor” diyerek, duygularını dile getirdiler.    Bugün gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında 138 vatandaşımızın derdine derman olan Vali Sonel, aileleriyle birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Vali Tuncay Sonel, bugün düzenlediği “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

 

 

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, vatandaşların sorun, şikâyet ve taleplerini dinledi.

 

Valilik toplantı salonunda vatandaşların hatırını soran Vali Sonel, ”Biz bir aileyiz. Valiliğimizin kapısı sizlere açıktır. Bizlere ne zaman isterseniz ulaşma imkanına sahip olduğunuzu bir kez daha hatırlatmak isterim. Devletimizin güler yüzünü, şefkatini her zaman olduğu gibi sizlere htirmeye gayret ediyoruz” dedi. 

 

Vali Tuncay Sonel, vatandaşların kendisine ilettiği iş, sağlık, sosyal yardım, ekonomik sorunlar gibi tüm talepleri dinleyerek, çözüm bulmaya çalıştı. Gerekli gördüğü yerde ise ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

 

Vali Tuncay Sonel, geçimini simit satarak sağlayan ve bir sorununu iletmek üzere Valiliğe gelen Ferdi Beratlı isimli gencin simit tezgahındaki simitlerin satın alarak, “Halk Günü”ne katılan vatandaşlara dağıttı. 

 

Vali Tuncay Sonel’in kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı mutlu olan vatandaşlar da, “Allah devletimize zeval vermesin. Allah Sayın Valimizden razı olsun. Bizlerden desteğini ve ilgisini hiçbir zaman esirgemiyor” diyerek, duygularını dile getirdiler. 

 

Bugün gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında 138 vatandaşımızın derdine derman olan Vali Sonel, aileleriyle birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.