19 İlçeye 48 Gölet Yapıldı

TURİZM 08.03.2022 - 14:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 8511+ kez okundu.
 

19 İlçeye 48 Gölet Yapıldı

Ordu Göletler Şehri Oldu Başkan Güler: “Kuraklık Tehlikesine Karşın Etkin Çalışmalara Devam Ediyoruz”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu depolama kapasitelerinin artırılması için sürdürdüğü çalışmalara 19 ilçede devam ediyor.           Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile il genelinde sıkı bir alt yapı çalışması yürüten OSKİ hem ilçe merkezlerinde hem de kırsal mahallelerde içme suyu çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda ilçelerde başlatılan 48 adet gölet çalışmasında sona gelindi.           KURAKLIĞA KARŞIN 48 GÖLET YAPILDI       Başkan Güler’in göreve geldiği ilk günden itibaren ilçelerin kaderini değiştirecek yatırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, küresel ısınmaya bağlı oluşabilecek kuraklık tehlikesine karşı ilçelerde gölet çalışmaları yürütüyor.           OSKİ tarafından sürdürülen bu çalışmalar kapsamında 19 ilçede toplam 48 adet göletin yapımı tamamlandı. Özellikle yaz aylarında susuzluğa karşı çözüm olacak olan göletler yapılan denemelerin ardından hizmete alındı.           “BÜYÜKŞEHİR OLARAK TEDBİRLERİMİZİ ALIYORUZ”       Gölet ve su alma yapıları ile Ordu’da yaşanabilecek kuraklık tehlikesine karşı içme suyu sıkıntısı yaşamamak için çalışmalara göreve gelir gelmez başladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlçelerimizde oluşturduğumuz gölet ve su alma yapıları ile kuraklık tehlikesine karşı önlem aldık” dedi.           Başkan Güler açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:       “Büyükşehir Belediyesi olarak su kaynaklarımızı çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda göreve geldiğimiz günden itibaren başlattığımız çalışmalar ile toplam 48 adet gölet çalışmasını tamamlayarak hizmete sunduk. Ekiplerimiz yaşanması muhtemel kuraklık için önceden tedbirleri almaya ve bu konuda çözüm üretmeye devam ediyor.”      
Ordu Göletler Şehri Oldu Başkan Güler: “Kuraklık Tehlikesine Karşın Etkin Çalışmalara Devam Ediyoruz”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu depolama kapasitelerinin artırılması için sürdürdüğü çalışmalara 19 ilçede devam ediyor.

 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile il genelinde sıkı bir alt yapı çalışması yürüten OSKİ hem ilçe merkezlerinde hem de kırsal mahallelerde içme suyu çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda ilçelerde başlatılan 48 adet gölet çalışmasında sona gelindi.

 

 

 

 

 

KURAKLIĞA KARŞIN 48 GÖLET YAPILDI

 

 

 

Başkan Güler’in göreve geldiği ilk günden itibaren ilçelerin kaderini değiştirecek yatırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, küresel ısınmaya bağlı oluşabilecek kuraklık tehlikesine karşı ilçelerde gölet çalışmaları yürütüyor.

 

 

 

 

 

OSKİ tarafından sürdürülen bu çalışmalar kapsamında 19 ilçede toplam 48 adet göletin yapımı tamamlandı. Özellikle yaz aylarında susuzluğa karşı çözüm olacak olan göletler yapılan denemelerin ardından hizmete alındı.

 

 

 

 

 

“BÜYÜKŞEHİR OLARAK TEDBİRLERİMİZİ ALIYORUZ”

 

 

 

Gölet ve su alma yapıları ile Ordu’da yaşanabilecek kuraklık tehlikesine karşı içme suyu sıkıntısı yaşamamak için çalışmalara göreve gelir gelmez başladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlçelerimizde oluşturduğumuz gölet ve su alma yapıları ile kuraklık tehlikesine karşı önlem aldık” dedi.

 

 

 

 

 

Başkan Güler açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 

 

 

“Büyükşehir Belediyesi olarak su kaynaklarımızı çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda göreve geldiğimiz günden itibaren başlattığımız çalışmalar ile toplam 48 adet gölet çalışmasını tamamlayarak hizmete sunduk. Ekiplerimiz yaşanması muhtemel kuraklık için önceden tedbirleri almaya ve bu konuda çözüm üretmeye devam ediyor.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.