İlk İftar Sofrası Kuruldu

YAŞAM 08.05.2019 - 19:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1453+ kez okundu.
 

İlk İftar Sofrası Kuruldu

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilk sahurun ardından ilk iftar sofrası da kuruldu. Yaklaşık 16 saatlik orucun ardından akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.
Ünye Belediyesi bu yıl Ramazan Sofrası’nı Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Lisesi’nin (Ticaret Lisesi) spor salonuna kurdu. 1200 kişi yemek hazırlanırken bu yemekler iftar sofrasında yerlerini aldı. Ünye Belediye 600 muhtaç ailenin evine de sıcak yemek gönderdi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı iftar öncesi okula gelerek hazırlıkları yerinde gördü. Günlük menü hakkında bilgi de alan Başkan Tavlı, ilk iftarı buraya gelen vatandaşlarla yaptı. Çorba, ana yemek, pilav ve tatlıdan oluşan menü restoran kalitesinde hazırlanırken çok sayıda vatandaş Ünye Belediyesi’nin İftar Sofrası’nda orucunu açtı.
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilk sahurun ardından ilk iftar sofrası da kuruldu. Yaklaşık 16 saatlik orucun ardından akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

Ünye Belediyesi bu yıl Ramazan Sofrası’nı Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Lisesi’nin (Ticaret Lisesi) spor salonuna kurdu. 1200 kişi yemek hazırlanırken bu yemekler iftar sofrasında yerlerini aldı. Ünye Belediye 600 muhtaç ailenin evine de sıcak yemek gönderdi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı iftar öncesi okula gelerek hazırlıkları yerinde gördü. Günlük menü hakkında bilgi de alan Başkan Tavlı, ilk iftarı buraya gelen vatandaşlarla yaptı.

Çorba, ana yemek, pilav ve tatlıdan oluşan menü restoran kalitesinde hazırlanırken çok sayıda vatandaş Ünye Belediyesi’nin İftar Sofrası’nda orucunu açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.