İKİZCE’DE ULAŞIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 31.12.2022 - 11:20, Güncelleme: 01.01.2023 - 22:07 579+ kez okundu.
 

İKİZCE’DE ULAŞIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde 48 km yolu asfalt, 17 km yolu ise beton ile buluşturdu. İlçe genelinde 39 milyon liralık ulaşım yatırımı yapıldı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ulaşım hamlesi, İkizce ilçesinin çehresini değiştirdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2019-2022 yılları arasında ilçe genelindeki 65 kilometre yolu asfalt ve betona kavuşturdu.   65 KM YOL ASFALT VE BETONLA BULUŞTU   İkizce ilçesinde yapılan ulaşım yatırımları sonrası, birçok mahalle ve grup yolu, asfalt ile buluştu. İlçede, 48 km asfalt yol, 17 km beton yol, 46 km yeni yol açma, 194 km stabilize, 556 km reglaj, 478 km hendek temizliği, 6 bin 382 ton asfalt yama, 926 metre yağmur suyu, 212 metre menfez, 9 bin 704 m3 taş duvar çalışmasına imza atıldı.       39 MİLYON LİRA ULAŞIM YATIRIMI YAPILDI   İlçe merkezinde mahalle ve grup yollarında başlatılan ulaşım seferberliği sonrası yılların kangren olmuş sorunları da bir bir çözüme kavuştu. 2019-2022 yılları arasında İkizce ilçesine 39 milyon liralık ulaşım yatırımı yapıldı.         SICAK ASFALTA KAVUŞAN MAHALLE YOLLARI   İkizce ilçesinde, Devecik-İkizce bağlantı yolu, Aşağıkarlıtepe,-Dumantepe bağlantı yolu (Ağveri mevki) Merkez Beyceli mahallesi yolu ile merkez mahallede sıcak asfalt çalışmaları yapıldı.       EMÜLSİYON ASFALTLA BULUŞAN MAHALLE VE GRUP YOLLARI   İlçede, Beylerce-Düzçeşme yolu, Başönü-Bolluk bağlantı yolu, Dumantepe-Kiraztepe-Esentepe-Şenbolluk-Düzmeşe yolu, Kiraztepe-Sakarlı bağlantı yolu, Kale mahalle yolu ile Özpınar mahalle yollarında emülsiyon asfalt çalışması yapıldı.   BETON YOLA KAVUŞAN MAHALLE YOLLARI   İkizce ilçesinde, Düzpelit mahalle yolu, Gaziler-Çaybaşı-Kuşlu grup yolu, Yunuskırığı mahalle yolu, Devecik-Yenice bağlantı yolu, İkizce-Yenice bağlantı yolu, Kiraztepe-Sakarlı bağlantı yolu, Yenice mahallesi ile Derebaşı-Evci bağlantı yolları beton ile buluştu.                        
Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde 48 km yolu asfalt, 17 km yolu ise beton ile buluşturdu. İlçe genelinde 39 milyon liralık ulaşım yatırımı yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ulaşım hamlesi, İkizce ilçesinin çehresini değiştirdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2019-2022 yılları arasında ilçe genelindeki 65 kilometre yolu asfalt ve betona kavuşturdu.

 

65 KM YOL ASFALT VE BETONLA BULUŞTU

 

İkizce ilçesinde yapılan ulaşım yatırımları sonrası, birçok mahalle ve grup yolu, asfalt ile buluştu. İlçede, 48 km asfalt yol, 17 km beton yol, 46 km yeni yol açma, 194 km stabilize, 556 km reglaj, 478 km hendek temizliği, 6 bin 382 ton asfalt yama, 926 metre yağmur suyu, 212 metre menfez, 9 bin 704 m3 taş duvar çalışmasına imza atıldı.

 

 

 

39 MİLYON LİRA ULAŞIM YATIRIMI YAPILDI

 

İlçe merkezinde mahalle ve grup yollarında başlatılan ulaşım seferberliği sonrası yılların kangren olmuş sorunları da bir bir çözüme kavuştu. 2019-2022 yılları arasında İkizce ilçesine 39 milyon liralık ulaşım yatırımı yapıldı.

 

 

 

 

SICAK ASFALTA KAVUŞAN MAHALLE YOLLARI

 

İkizce ilçesinde, Devecik-İkizce bağlantı yolu, Aşağıkarlıtepe,-Dumantepe bağlantı yolu (Ağveri mevki) Merkez Beyceli mahallesi yolu ile merkez mahallede sıcak asfalt çalışmaları yapıldı.

 

 

 

EMÜLSİYON ASFALTLA BULUŞAN MAHALLE VE GRUP YOLLARI

 

İlçede, Beylerce-Düzçeşme yolu, Başönü-Bolluk bağlantı yolu, Dumantepe-Kiraztepe-Esentepe-Şenbolluk-Düzmeşe yolu, Kiraztepe-Sakarlı bağlantı yolu, Kale mahalle yolu ile Özpınar mahalle yollarında emülsiyon asfalt çalışması yapıldı.

 

BETON YOLA KAVUŞAN MAHALLE YOLLARI

 

İkizce ilçesinde, Düzpelit mahalle yolu, Gaziler-Çaybaşı-Kuşlu grup yolu, Yunuskırığı mahalle yolu, Devecik-Yenice bağlantı yolu, İkizce-Yenice bağlantı yolu, Kiraztepe-Sakarlı bağlantı yolu, Yenice mahallesi ile Derebaşı-Evci bağlantı yolları beton ile buluştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.