HAYDİ ORDU

TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİ 06.02.2023 - 13:03, Güncelleme: 06.02.2023 - 13:03 5009+ kez okundu.
 

HAYDİ ORDU

Ordu Valiliği bu sabah yaşanan deprem sonrası depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.
      Kampanya ile ilgili açıklama şöyle:   Merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık olan ve 10 ilimizde hasara neden olan depremden etkilenen vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları için Valiliğimiz koordinasyonunda ayni ve nakdi yardım çalışması başlatılmıştır. Ayni yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan battaniye ve hijyen malzemelerini AFAD koordinesinde bulunan Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ndeki depomuza teslim edebilirler.  Nakdi yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız ise, AFAD Başkanlığımızın başlatacağı yardım kampanyasına kadar Valiliğimiz bünyesinde bulunan Ordu Kamu Hizmetlerini ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneğimizin Vakıfbank Ordu Şubesindeki IBAN TR 13 0001 5001 5800 7285 9921 36 nolu hesabına bağışta bulunabilirler. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.  
Ordu Valiliği bu sabah yaşanan deprem sonrası depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

 

 

 

Kampanya ile ilgili açıklama şöyle:

 

Merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık olan ve 10 ilimizde hasara neden olan depremden etkilenen vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları için Valiliğimiz koordinasyonunda ayni ve nakdi yardım çalışması başlatılmıştır.


Ayni yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan battaniye ve hijyen malzemelerini AFAD koordinesinde bulunan Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ndeki depomuza teslim edebilirler. 


Nakdi yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız ise, AFAD Başkanlığımızın başlatacağı yardım kampanyasına kadar Valiliğimiz bünyesinde bulunan Ordu Kamu Hizmetlerini ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneğimizin Vakıfbank Ordu Şubesindeki IBAN TR 13 0001 5001 5800 7285 9921 36 nolu hesabına bağışta bulunabilirler.


Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.