Yaklaşık 25 Bin Öğrenci Tatile Girdi

EĞİTİM 16.11.2019 - 23:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1810+ kez okundu.
 

Yaklaşık 25 Bin Öğrenci Tatile Girdi

Milli Eğitim Bakanlığının bu sene ilk kez uygulayacağı ara tatil dönemi 18 Kasım Pazartesi günü başlıyor.
  2019-2020 Eğitim Öğretim sezonunda ilk kez uygulanacak ara tatil uygulamasında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri hafta sonları ile birlikte 9 gün tatil yapacak. Ara tatil dönemi 18 Kasım Pazartesi günü başlayıp, 22 Kasım Cuma günü sona erecek ve öğrenciler 25 Kasım Pazartesi günü ders başı yapacak. Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ise Çakır Medya kameralarına özel konu ile ilgili açıklamada bulundu. Tokgöz, Ünye’de 24 bin 880 öğrencinin ara tatile gireceğini belirtti. Ara tatile giren öğrenci ve velilerin Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu “aratatil.meb.gov.tr” internet adresindeki faaliyetlere katılmalarının önemli olduğuna değinen Tokgöz açıklamasında şu şekilde konuştu: Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz; “Bu yıl ilk kez 18-22 Kasım tarihlerinde uygulanacak olan 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ilk ara tatilinde ilçemizden 24 bin 880 öğrencimiz tatile çıkacaktır. Bu ara tatil eğitim öğretime verilen küçük bir aradır. Çocuklarımızın dışarıda kültürle, sanatla, sporla, doğayla buluşması için bir fırsattır. Biz bu ara tatilde velilerimizden çocuklarıyla daha kaliteli zaman geçirmelerini ve onlara zaman ayırmalarını istiyoruz. Bakanlığımız da bu konu ile ilgili bir çalışma yaptı. “aratatil.meb.gov.tr” internet adresinde çocuklarımızın ara tatilde faydalanabileceği faaliyetlerle ilgili bir çalışmamız var. Velilerimizin bu web sitesindeki faaliyetlere öğrencilerimizle birlikte katılmaları bizler için önemlidir. Öğrencilerimizden tatil süresinde dinlenmelerini, kitap okumalarını ve eğitim öğretim süreci başladığında zinde bir şekilde okula dönmelerini istiyoruz. Bizler öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz okullarda olacağız ve seminerleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben ara tatile girecek olan bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.”dedi.
Milli Eğitim Bakanlığının bu sene ilk kez uygulayacağı ara tatil dönemi 18 Kasım Pazartesi günü başlıyor.

 

2019-2020 Eğitim Öğretim sezonunda ilk kez uygulanacak ara tatil uygulamasında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri hafta sonları ile birlikte 9 gün tatil yapacak. Ara tatil dönemi 18 Kasım Pazartesi günü başlayıp, 22 Kasım Cuma günü sona erecek ve öğrenciler 25 Kasım Pazartesi günü ders başı yapacak.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ise Çakır Medya kameralarına özel konu ile ilgili açıklamada bulundu. Tokgöz, Ünye’de 24 bin 880 öğrencinin ara tatile gireceğini belirtti.

Ara tatile giren öğrenci ve velilerin Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu “aratatil.meb.gov.tr” internet adresindeki faaliyetlere katılmalarının önemli olduğuna değinen Tokgöz açıklamasında şu şekilde konuştu:

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz; “Bu yıl ilk kez 18-22 Kasım tarihlerinde uygulanacak olan 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ilk ara tatilinde ilçemizden 24 bin 880 öğrencimiz tatile çıkacaktır. Bu ara tatil eğitim öğretime verilen küçük bir aradır. Çocuklarımızın dışarıda kültürle, sanatla, sporla, doğayla buluşması için bir fırsattır. Biz bu ara tatilde velilerimizden çocuklarıyla daha kaliteli zaman geçirmelerini ve onlara zaman ayırmalarını istiyoruz. Bakanlığımız da bu konu ile ilgili bir çalışma yaptı. “aratatil.meb.gov.tr” internet adresinde çocuklarımızın ara tatilde faydalanabileceği faaliyetlerle ilgili bir çalışmamız var. Velilerimizin bu web sitesindeki faaliyetlere öğrencilerimizle birlikte katılmaları bizler için önemlidir. Öğrencilerimizden tatil süresinde dinlenmelerini, kitap okumalarını ve eğitim öğretim süreci başladığında zinde bir şekilde okula dönmelerini istiyoruz. Bizler öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz okullarda olacağız ve seminerleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben ara tatile girecek olan bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.