ÜTSO Ankara'ya çıkarma yaptı

BÖLGE GÜNDEMİ 06.05.2018 - 22:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2349+ kez okundu.
 

ÜTSO Ankara'ya çıkarma yaptı

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Akar, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​
Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan İrfan Akar, “Bugün buraya sevgili başkanımız Rifat Başkan’a desteklerimizi bildirmeye geldik. Sağolsun kendisi bizi çok güzel karşıladı. Çok güler yüzlü bir insan. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu ağırlamayı gerçekleştirdiği için. İnşallah burada onunla yine görüşmeyi isteriz. Memleketimize bekliyoruz. Başkanımızın bu işi çok iyi yürüttüğünü düşünüyorum, çok faal bir başkanımız. Gece 2’lere 3’lere kadar çalıştığını duyduk. Çok faal olduğuna şahit olduk. O yüzden Sayın Başkanıma canı gönülden destek olmayı bildiriyorum” dedi.  
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Akar, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​


Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan İrfan Akar, “Bugün buraya sevgili başkanımız Rifat Başkan’a desteklerimizi bildirmeye geldik. Sağolsun kendisi bizi çok güzel karşıladı. Çok güler yüzlü bir insan. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu ağırlamayı gerçekleştirdiği için. İnşallah burada onunla yine görüşmeyi isteriz. Memleketimize bekliyoruz. Başkanımızın bu işi çok iyi yürüttüğünü düşünüyorum, çok faal bir başkanımız. Gece 2’lere 3’lere kadar çalıştığını duyduk. Çok faal olduğuna şahit olduk. O yüzden Sayın Başkanıma canı gönülden destek olmayı bildiriyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.