Ünye’ye Torunoğlu “İYİ” Gelecek

SİYASET 19.02.2019 - 10:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1476+ kez okundu.
 

Ünye’ye Torunoğlu “İYİ” Gelecek

İnşaat Mühendisi Berkay Torunoğlu’nun İYİ Parti Ünye Belediye Başkan Adayı olduğu öğrenildi.
İnşaat Mühendisi Berkay Torunoğlu’nun, İYİ Pati Ünye Belediye Başkan adayı olduğu öğrenildi. Berkay Torunoğlu, konuya ilişkin gazetemize özel yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Adım üç kişi ile beraber parti yönetimlerinden onay almıştı. Ben sırayı diğer ağabeylerime bırakmıştım. Şu dönem için çok niyetim yoktu. Daha sonra bir konsersiyum sağlandı. Benim ile devam etme kararı aldılar. Şu anda Genel Merkez’e isim verildi. İsmim Ankara’ya Belediye Başkan adayı olarak gitti. Ankara’dan onay gördü. Yarın biz basın açıklamamızı yaparız.” dedi. Torunoğlu’nun adaylığının Genel Merkez tarafından onaylanıp Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) isminin verildiği, 19 Şubat Salı günü yapılacak basın toplantısıyla adaylığının resmi olarak duyurulacağı öğrenildi. İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı eski Yönetim Kurulu Üyesi olan Torunoğlu, 2014 yılında Demokrat Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı da olmuştu.
İnşaat Mühendisi Berkay Torunoğlu’nun İYİ Parti Ünye Belediye Başkan Adayı olduğu öğrenildi.

İnşaat Mühendisi Berkay Torunoğlu’nun, İYİ Pati Ünye Belediye Başkan adayı olduğu öğrenildi.

Berkay Torunoğlu, konuya ilişkin gazetemize özel yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Adım üç kişi ile beraber parti yönetimlerinden onay almıştı. Ben sırayı diğer ağabeylerime bırakmıştım. Şu dönem için çok niyetim yoktu. Daha sonra bir konsersiyum sağlandı. Benim ile devam etme kararı aldılar. Şu anda Genel Merkez’e isim verildi. İsmim Ankara’ya Belediye Başkan adayı olarak gitti. Ankara’dan onay gördü. Yarın biz basın açıklamamızı yaparız.” dedi.

Torunoğlu’nun adaylığının Genel Merkez tarafından onaylanıp Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) isminin verildiği, 19 Şubat Salı günü yapılacak basın toplantısıyla adaylığının resmi olarak duyurulacağı öğrenildi.

İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı eski Yönetim Kurulu Üyesi olan Torunoğlu, 2014 yılında Demokrat Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı da olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.