Ünye Spor'da Transferler Başladı

SPOR 26.08.2020 - 01:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2521+ kez okundu.
 

Ünye Spor'da Transferler Başladı

Ünye 1957spor yeni sezona transfer atağı ile girdi.Dün 3 iç transfer 2 dış transfer olarak 5 oyuncu ile anlaştı.
  Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Ahmet Yıldıran, 2020-2021 futbol sezonu için transferlere başladıklarını söyledi. Mevki ve ihtiyaca göre oyuncu alacaklarını belirten Ahmet Yıldıran; “Bu kapsamda transfer düşünüyoruz. Şuanda görüştüğümüz 8-10 tane oyuncu var” dedi. Yıldıran, bu sezon takımda Ünye’nin çocuklarının da forma giyeceğini ifade ederek, yakın zamanda Ünye’nin çocukları için bir seçme yapacaklarını ifade etti. TRANSFERLERE BAŞLADIK Yıldıran açıklamasına söyle devam etti. ”Ünye1957spora dün dış transferde orta saha oyuncusu Furkan HACIFAZLIOĞLU ve yine orta saha oyuncusu Soner FURAT ile anlaşma sağladık. İç transferde’de geçtiğimiz sezon Ünye 1957 spor armasını gururla, başarıyla temsil eden kaptanımız Cihat Can Yiğit ile anlaştık. Diğer iç transferler ise, geçtiğimiz sezon yeşil beyaz formayı giyen başarılı defans oyuncusu Serkan Mutlu ve kaleci Enes Akıncı ile tekrar anlaşma sağlandık. Kendilerine kulübümüze hoş geldin diyor,Ünye 1957 Spor forması ile hayırlı bir sezon diliyoruz.”dedi. Hata yapmak istemiyoruz Yönetim olarak geçmişteki hataları tekrarlamayacaklarının altını çizen Yıldıran şunları kaydetti, “Yönetim olarak hedefimiz geçmişte yapılan hataları yapmadan, kulübü maddi ve manevi anlamda ekonomik olarak çok zor durumda bırakmadan akıllıca transfer yapmak.  Kulübe çok maliyet getirmeyen transferler yapmaya çalıyoruz. Afaki paralar harcamadan iyi bir takım kurmayı amaçladık. Başarıya aç, Ünye 1957 Spor’u bir vitrin ve basamak olarak kullanabilecek, takımı hedefe götürebilecek, forma aşkı için mücadele edecek, bu şehir için oynayabilecek futbolcularla çalışmak istiyoruz.”dedi.
Ünye 1957spor yeni sezona transfer atağı ile girdi.Dün 3 iç transfer 2 dış transfer olarak 5 oyuncu ile anlaştı.

 

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Ahmet Yıldıran, 2020-2021 futbol sezonu için transferlere başladıklarını söyledi.

Mevki ve ihtiyaca göre oyuncu alacaklarını belirten Ahmet Yıldıran; “Bu kapsamda transfer düşünüyoruz. Şuanda görüştüğümüz 8-10 tane oyuncu var” dedi.

Yıldıran, bu sezon takımda Ünye’nin çocuklarının da forma giyeceğini ifade ederek, yakın zamanda Ünye’nin çocukları için bir seçme yapacaklarını ifade etti.

TRANSFERLERE BAŞLADIK

Yıldıran açıklamasına söyle devam etti.

”Ünye1957spora dün dış transferde orta saha oyuncusu Furkan HACIFAZLIOĞLU ve yine orta saha oyuncusu Soner FURAT ile anlaşma sağladık.

İç transferde’de geçtiğimiz sezon Ünye 1957 spor armasını gururla, başarıyla temsil eden kaptanımız Cihat Can Yiğit ile anlaştık.

Diğer iç transferler ise, geçtiğimiz sezon yeşil beyaz formayı giyen başarılı defans oyuncusu Serkan Mutlu ve kaleci Enes Akıncı ile tekrar anlaşma sağlandık.

Kendilerine kulübümüze hoş geldin diyor,Ünye 1957 Spor forması ile hayırlı bir sezon diliyoruz.”dedi.

Hata yapmak istemiyoruz

Yönetim olarak geçmişteki hataları tekrarlamayacaklarının altını çizen Yıldıran şunları kaydetti, “Yönetim olarak hedefimiz geçmişte yapılan hataları yapmadan, kulübü maddi ve manevi anlamda ekonomik olarak çok zor durumda bırakmadan akıllıca transfer yapmak.  Kulübe çok maliyet getirmeyen transferler yapmaya çalıyoruz. Afaki paralar harcamadan iyi bir takım kurmayı amaçladık.

Başarıya aç, Ünye 1957 Spor’u bir vitrin ve basamak olarak kullanabilecek, takımı hedefe götürebilecek, forma aşkı için mücadele edecek, bu şehir için oynayabilecek futbolcularla çalışmak istiyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.