Ünye’nin denizi temiz

BÖLGE GÜNDEMİ 22.07.2018 - 22:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1590+ kez okundu.
 

Ünye’nin denizi temiz

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan tahlil sonuçlarına göre 8 plajı bulunan Ünye’de deniz suyu değerlerinin iyi ve çok iyi derecede olduğu tespit edildi.
Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından denizlerden alınan numuneler üzerinde yapılan tahlil sonuçlarına göre Ünye’de bulunan; Çınar Suyu, Gölevi Mahallesi İnciraltı, Gölevi Mahallesi Kumsal, Atik Otel, Uzunkum, Kırkevler, Kızılcakese ve Mavi Deniz Plajlarının tamamının denize girilmesine ve yüzülmesine uygun olduğu tespit edildi. Düzenli olarak iki haftada bir ve ihtiyaç görülmesi durumunda daha sık yapılan tahlil sonuçlarına göre bu yıl Ünye’deki 8 plajın tamamının deniz girilmeye uygun ve su değerlerinin iyi ve çok iyi derecede olduğu ifade edildi. 6 Haziran, 18 Haziran ve 2 Temmuz tarihlerinde alınan numunelerde yapılan tahlil sonuçlarına göre bahse konu plajların risk oluşturmadığı ve deniz suyunun yüzmeye ve denize girmeye uygun olduğu belirtildi.  
Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan tahlil sonuçlarına göre 8 plajı bulunan Ünye’de deniz suyu değerlerinin iyi ve çok iyi derecede olduğu tespit edildi.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından denizlerden alınan numuneler üzerinde yapılan tahlil sonuçlarına göre Ünye’de bulunan; Çınar Suyu, Gölevi Mahallesi İnciraltı, Gölevi Mahallesi Kumsal, Atik Otel, Uzunkum, Kırkevler, Kızılcakese ve Mavi Deniz Plajlarının tamamının denize girilmesine ve yüzülmesine uygun olduğu tespit edildi.

Düzenli olarak iki haftada bir ve ihtiyaç görülmesi durumunda daha sık yapılan tahlil sonuçlarına göre bu yıl Ünye’deki 8 plajın tamamının deniz girilmeye uygun ve su değerlerinin iyi ve çok iyi derecede olduğu ifade edildi.

6 Haziran, 18 Haziran ve 2 Temmuz tarihlerinde alınan numunelerde yapılan tahlil sonuçlarına göre bahse konu plajların risk oluşturmadığı ve deniz suyunun yüzmeye ve denize girmeye uygun olduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.