Ünye Jandarmadan Usulsüz Avcılığa Geçit Yok!

ASAYİŞ 13.10.2020 - 22:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2036+ kez okundu.
 

Ünye Jandarmadan Usulsüz Avcılığa Geçit Yok!

Ünye’de usulsüz avcılıkla mücadele eden jandarma, gece devriyesinde yaban hayvanlarını yanıltıcı bıldırcın sesi çıkaran elektronik cihazlar ele geçirdi.
  Ünye’nin Çakmak Mahallesi ve Göbü Mahallesi’nde gece önleyici kolluk devriyesi faaliyeti yürüten jandarma, yaban hayvanlarını yanıltıcı bıldırcın sesi çıkaran elektronik cihazlar ele geçirdi. İlçenin Çakmak Mahallesi ve  Göbü Mahallesi’nde devriye gezen Jandarma, yaban hayvanlarını yanıltıcı bıldırcın sesi çıkaran elektronik cihazlar ele geçirdi. Kırsal arazi üzerinde yoğun bir şekilde kuş sesi gelmesi üzerine, arazi ve çevresini yaya olarak araştıran ekipler, başıboş halde elektronik cihazları buldu. 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu 6. Maddesi’ne aykırı olan cihazlara el konulurken cihazları araziye bırakanlar hakkında soruşturma başlatıldı. Cihazlar mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Ünye’de usulsüz avcılıkla mücadele eden jandarma, gece devriyesinde yaban hayvanlarını yanıltıcı bıldırcın sesi çıkaran elektronik cihazlar ele geçirdi.

 

Ünye’nin Çakmak Mahallesi ve Göbü Mahallesi’nde gece önleyici kolluk devriyesi faaliyeti yürüten jandarma, yaban hayvanlarını yanıltıcı bıldırcın sesi çıkaran elektronik cihazlar ele geçirdi.

İlçenin Çakmak Mahallesi ve  Göbü Mahallesi’nde devriye gezen Jandarma, yaban hayvanlarını yanıltıcı bıldırcın sesi çıkaran elektronik cihazlar ele geçirdi. Kırsal arazi üzerinde yoğun bir şekilde kuş sesi gelmesi üzerine, arazi ve çevresini yaya olarak araştıran ekipler, başıboş halde elektronik cihazları buldu. 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu 6. Maddesi’ne aykırı olan cihazlara el konulurken cihazları araziye bırakanlar hakkında soruşturma başlatıldı.

Cihazlar mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.