Ünye’de 24 Bin 835 Öğrenciyi Karne Heyecanı Sardı

EĞİTİM (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 18.01.2019 - 11:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2635+ kez okundu.
 

Ünye’de 24 Bin 835 Öğrenciyi Karne Heyecanı Sardı

17 Eylül Pazartesi başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk dönemi yarın karnelerin alınmasıyla son bulacak.
Ünye genelinde 24 bin 835 öğrencinin karne alacağı bu dönemde, 4140 öğrenci de ilk defa karne alma heyecanı yaşayacak.   2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk dönemini değerlendirip veli ve öğrencilere uyarılarda bulunan Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz konu ile ilgili kameralarımıza yaptığı açıklamada şunları söyledi; Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz: “17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk yarısını 18 Ocak 2019 Cuma günü sonlandırmış olacağız. Yarın itibariyle ilçemizde 24 bin 835 öğrencimiz karne alacaktır. Bunlardan ana sınıfında 2339, birinci sınıflarda ise 1801 öğrencimiz olmak üzere toplam 4140 öğrencimiz ilk defa karne alma sevinci yaşayacaklardır. Ben karne alan bütün öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerin karne notu ne olursa olsun onların umutlarını, cesaretlerini, inançlarını yitirmelerini istemiyoruz. Karne Sadece Öğrencilerin Değil Hepimizin Ortak Karnesidir Şüphesiz her velimiz çocuğunun başarılı olmasını isteyecektir. Fakat karneler sadece çocukların karnesi değil, bizlerin ve velilerin de karneleridir. Bu manada velilerimizin bu tatil döneminde öğrencilerimizi kültür ve sanat aktivitelerine yönlendirip, kitap okumalarını sağlayıp, dinlenmelerini sağlamaları son derece önemlidir. Öğrencilerin Tatili Dolu Dolu Geçirmesi Diliyorum Ben öğretmen arkadaşlarımın birinci dönemde verdiği emeğin farkındayım ve onların verdiği bu büyük emek ve özveri için kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de tatili kitap okuyarak, sosyal ve kültürel faaliyetlere zaman ayırarak ve 2 hafta süresince dinlenerek 2. döneme hazır olarak gelmeleri konusunda dilekte bulunuyorum. İnşallah 2. dönem daha dinlenmiş ve motive olmuş şekilde başlayacağız. Bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimizin ara tatilini gönülden kutluyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
17 Eylül Pazartesi başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk dönemi yarın karnelerin alınmasıyla son bulacak.

Ünye genelinde 24 bin 835 öğrencinin karne alacağı bu dönemde, 4140 öğrenci de ilk defa karne alma heyecanı yaşayacak.

 

2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk dönemini değerlendirip veli ve öğrencilere uyarılarda bulunan Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz konu ile ilgili kameralarımıza yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz: “17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk yarısını 18 Ocak 2019 Cuma günü sonlandırmış olacağız. Yarın itibariyle ilçemizde 24 bin 835 öğrencimiz karne alacaktır. Bunlardan ana sınıfında 2339, birinci sınıflarda ise 1801 öğrencimiz olmak üzere toplam 4140 öğrencimiz ilk defa karne alma sevinci yaşayacaklardır. Ben karne alan bütün öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerin karne notu ne olursa olsun onların umutlarını, cesaretlerini, inançlarını yitirmelerini istemiyoruz.

Karne Sadece Öğrencilerin Değil Hepimizin Ortak Karnesidir

Şüphesiz her velimiz çocuğunun başarılı olmasını isteyecektir. Fakat karneler sadece çocukların karnesi değil, bizlerin ve velilerin de karneleridir. Bu manada velilerimizin bu tatil döneminde öğrencilerimizi kültür ve sanat aktivitelerine yönlendirip, kitap okumalarını sağlayıp, dinlenmelerini sağlamaları son derece önemlidir.

Öğrencilerin Tatili Dolu Dolu Geçirmesi Diliyorum

Ben öğretmen arkadaşlarımın birinci dönemde verdiği emeğin farkındayım ve onların verdiği bu büyük emek ve özveri için kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de tatili kitap okuyarak, sosyal ve kültürel faaliyetlere zaman ayırarak ve 2 hafta süresince dinlenerek 2. döneme hazır olarak gelmeleri konusunda dilekte bulunuyorum. İnşallah 2. dönem daha dinlenmiş ve motive olmuş şekilde başlayacağız. Bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimizin ara tatilini gönülden kutluyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.