Ünye 1957 Spor’un Kongresine Erhan Eren Gerginliği Damga Vurdu

SPOR (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 04.12.2018 - 10:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2231+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor’un Kongresine Erhan Eren Gerginliği Damga Vurdu

Bugün gerçekleştirilen Ünye 1957 spor kongresi , çoğunluk sağlanamadığı için gelecek haftaya ertelendi. Ünye 1957 Sporun kongresine salonda bulunmayan Ünye 1957 Spor basın sözcüsü Erhan Eren gerginliği damga vurdu.
Eski futbolcu ve antrenör Mehmet Dönmez Ünye 1957 Spor un basın sözcüsü Erhan Eren hakkında sert ithamlarda bulundu. Ünye 1957 spor kongresi’ne gelmeyerek radyo kanalında açıklamalarda bulunan Eren’e tepki gösteren Mehmet Dönmez,hani nerede diyerek Eren’i kaçmakla suçladı.   Gelecek hafta  yapılacak olan Ünye 1957 spor kongresi öncesi yaşanan bu gerginliğin ,önümüzdeki günlerde ve kongrede nasıl yansımaları olacak bekleyip göreceğiz. Abdullah Sarı kongreyi erteleme konuşmasını yapıp konuşmayı bitirmek üzereyken araya giren Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez ve Abdullah Sarı’nın diyalogları; Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Başkanım bir şey sorabilir miyim, Erhan Eren Bey nerede? Abdullah sarı: Bilmiyorum. Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Ünye’nin futbol duayeni, futbolu bilen arkadaş nerede ,kendisi neden gelmedi? Bu işler radyo programlarına çıkıp da insanları eleştirmeyle olmuyor. Buradan Erhan Eren Bey’e söylüyorum. Milletin geçmişini karalayacak kelimeler konuşmayacaksınız. Adam futbol oynamış, bırakmış  insanlara sallıyor. Ayıptır, radyoya çıkıp şov yapmayacaksın. Biz buradayız, biz Ünye’liyiz. Abdullah sarı: Bu konuları özel röportajlarla yapabilirsiniz.   Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Özel değil başkanım. Radyoya çıkıp aleni eski oynamış futbolcuları, eski antrenörleri rencide edecek tek bir kelime kullanamaz. Sadece Erhan Eren değil hiç kimse kullanamaz. Abdullah sarı: Mehmet Bey şuanda kürsüde ben varım ama.. Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Bende size söylüyorum işte Erhan Bey nerede? Sizin yönetimininizdeydi sonuçta. Abdullah sarı: Şuanda kürsüde ben varım ve siz isterseniz bu konuyu özel röportajla konuşabilirsiniz. Bu konu benimle veya bu kongreyle olan bir konu değildir. Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Kongreye bile gelmiyor baksanıza. Sıkıntı o değil. İnsanların bir geçmişi var. Futbol oynamışız, antrenörlük yapmışız..   Abdullah sarı, Mehmet Dönmezin sözlerini keserek; arkadaşlar çok teşekkür ederim ileri ki kongrede görüşürüz. Kongreye katılanlar ve Mehmet Dönmez ayağa kalkarlar çıkışa doğru yönelirken Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez’in konuşmaları devam etti; Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Adam duayen olmuş Ünye’de, kızıyorum kardeşim. Erhan Eren kim ya 4 yıl önce neredeydi bu adam? Hocam o kadar doluyum ki.. Terbiyesiz.. Bizim geçmişimizi eleştirebilecek adam yoktur Ünye’de. Geleceğimizi de eleştiremezler. Buradaki insanlar Ünye’de yaşıyor antrenörlerini eleştiriyor, futbolcularını eleştiriyor, kendisi bulunmaz hint kumaşı. Beni eleştirecekse gelecek buraya ve cevabını alacak benden. Terbiyesiz.
Bugün gerçekleştirilen Ünye 1957 spor kongresi , çoğunluk sağlanamadığı için gelecek haftaya ertelendi. Ünye 1957 Sporun kongresine salonda bulunmayan Ünye 1957 Spor basın sözcüsü Erhan Eren gerginliği damga vurdu.

Eski futbolcu ve antrenör Mehmet Dönmez Ünye 1957 Spor un basın sözcüsü Erhan Eren hakkında sert ithamlarda bulundu. Ünye 1957 spor kongresi’ne gelmeyerek radyo kanalında açıklamalarda bulunan Eren’e tepki gösteren Mehmet Dönmez,hani nerede diyerek Eren’i kaçmakla suçladı.

 

Gelecek hafta  yapılacak olan Ünye 1957 spor kongresi öncesi yaşanan bu gerginliğin ,önümüzdeki günlerde ve kongrede nasıl yansımaları olacak bekleyip göreceğiz.

Abdullah Sarı kongreyi erteleme konuşmasını yapıp konuşmayı bitirmek üzereyken araya giren Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez ve Abdullah Sarı’nın diyalogları;

Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Başkanım bir şey sorabilir miyim, Erhan Eren Bey nerede?

Abdullah sarı: Bilmiyorum.

Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Ünye’nin futbol duayeni, futbolu bilen arkadaş nerede ,kendisi neden gelmedi? Bu işler radyo programlarına çıkıp da insanları eleştirmeyle olmuyor. Buradan Erhan Eren Bey’e söylüyorum. Milletin geçmişini karalayacak kelimeler konuşmayacaksınız. Adam futbol oynamış, bırakmış  insanlara sallıyor. Ayıptır, radyoya çıkıp şov yapmayacaksın. Biz buradayız, biz Ünye’liyiz.

Abdullah sarı: Bu konuları özel röportajlarla yapabilirsiniz.

 

Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Özel değil başkanım. Radyoya çıkıp aleni eski oynamış futbolcuları, eski antrenörleri rencide edecek tek bir kelime kullanamaz. Sadece Erhan Eren değil hiç kimse kullanamaz.

Abdullah sarı: Mehmet Bey şuanda kürsüde ben varım ama..

Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Bende size söylüyorum işte Erhan Bey nerede? Sizin yönetimininizdeydi sonuçta.

Abdullah sarı: Şuanda kürsüde ben varım ve siz isterseniz bu konuyu özel röportajla konuşabilirsiniz. Bu konu benimle veya bu kongreyle olan bir konu değildir.

Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Kongreye bile gelmiyor baksanıza. Sıkıntı o değil. İnsanların bir geçmişi var. Futbol oynamışız, antrenörlük yapmışız..

 

Abdullah sarı, Mehmet Dönmezin sözlerini keserek; arkadaşlar çok teşekkür ederim ileri ki kongrede görüşürüz.

Kongreye katılanlar ve Mehmet Dönmez ayağa kalkarlar çıkışa doğru yönelirken Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez’in konuşmaları devam etti;

Eski Futbolcu ve Antrenör Mehmet Dönmez: Adam duayen olmuş Ünye’de, kızıyorum kardeşim. Erhan Eren kim ya 4 yıl önce neredeydi bu adam? Hocam o kadar doluyum ki.. Terbiyesiz.. Bizim geçmişimizi eleştirebilecek adam yoktur Ünye’de. Geleceğimizi de eleştiremezler. Buradaki insanlar Ünye’de yaşıyor antrenörlerini eleştiriyor, futbolcularını eleştiriyor, kendisi bulunmaz hint kumaşı. Beni eleştirecekse gelecek buraya ve cevabını alacak benden. Terbiyesiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.