ÜFK, Fatsa’da gol oldu yağdı! 11-0

SPOR 16.11.2019 - 23:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2284+ kez okundu.
 

ÜFK, Fatsa’da gol oldu yağdı! 11-0

Ünye Futbol Kulübü U-16 takımı Dumlupınarspor karşısında üstün futbolu ile adeta rakibini gole boğdu; 11-0
Fatsa ek sahada oynanan karşılaşmada oldukça etkili bir görüntü çizen mavi-siyahlılar üç puana Efekan Küçük(5), Mustafa Tuğra Çakır(2), Alperen Dönmez, Emir Said Kayış ve Efe Çakır’ın golleri ile uzandı. Ünye Futbol Kulübü sahaya Eren Nal, Arda Berk Özkan, Hüseyin Erdem Bulat, Mehmet Can Dikci, Ali Kenanoğlu, Mert Efe Arslan, Halil Bektaş, Muhammet Talha Çat, Emir Said Kayış, Mustafa Tuğra Çakır, Efekan Küçük onbiri ile çıkarken Menzil Sağlam, Efe Çakır, Arda Karaman, Taner Dalkıç, Elkhan Yusubov, Alperen Dönmez ise oyuna sonradan dahil olan isimlerdi. Ünye Futbol Kulübü’ne Azerbaycanlı oyuncu Fatsa deplasmanında ilk defa forma giyen Azerbaycanlı oyuncu Elkhan Yusubov kulüp tarihinin de ilk yabancı oyuncusu oldu.Transfer süreci Fifa tarafından onaylanan Elkhan futbolu ile göz doldurdu. Ünye Futbol Kulübü U-16 Liginde bir sonraki hafta Demirspor’u ağırlayacak.
Ünye Futbol Kulübü U-16 takımı Dumlupınarspor karşısında üstün futbolu ile adeta rakibini gole boğdu; 11-0

Fatsa ek sahada oynanan karşılaşmada oldukça etkili bir görüntü çizen mavi-siyahlılar üç puana Efekan Küçük(5), Mustafa Tuğra Çakır(2), Alperen Dönmez, Emir Said Kayış ve Efe Çakır’ın golleri ile uzandı.

Ünye Futbol Kulübü sahaya Eren Nal, Arda Berk Özkan, Hüseyin Erdem Bulat, Mehmet Can Dikci, Ali Kenanoğlu, Mert Efe Arslan, Halil Bektaş, Muhammet Talha Çat, Emir Said Kayış, Mustafa Tuğra Çakır, Efekan Küçük onbiri ile çıkarken Menzil Sağlam, Efe Çakır, Arda Karaman, Taner Dalkıç, Elkhan Yusubov, Alperen Dönmez ise oyuna sonradan dahil olan isimlerdi.

Ünye Futbol Kulübü’ne Azerbaycanlı oyuncu

Fatsa deplasmanında ilk defa forma giyen Azerbaycanlı oyuncu Elkhan Yusubov kulüp tarihinin de ilk yabancı oyuncusu oldu.Transfer süreci Fifa tarafından onaylanan Elkhan futbolu ile göz doldurdu.

Ünye Futbol Kulübü U-16 Liginde bir sonraki hafta Demirspor’u ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.