Tekintaş'tan Sezgül'e Ziyaret

BÖLGE GÜNDEMİ 28.11.2018 - 11:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2162+ kez okundu.
 

Tekintaş'tan Sezgül'e Ziyaret

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. “31 MART’TA OY ORANIMIZI DAHA DA YÜKSELTEREK DEVAM EDECEĞİZ” Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül’e görevinde başarılar dileyen Başkan Engin Tekintaş, “Ünye ilçemizdeki kardeşlerimizle bir arada olmaktan son derece memnunuz. Ünye’de siyasi ve ticari yaşamını sürdüren ağabeyimiz Yaşar Sezgül’e yeni seçilmiş olduğu görevi nedeniyle başarılar diliyorum. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. İnşallah 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde 2014 yılının 30 Mart’ında yakaladığımız başarıyı daha da yükselteceğiz. Ak Parti olarak oy oranımızı arttırarak yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Bu da bizim için son derece önemli. Bu süreçte hepimize görev düşüyor. Bu görev çerçevesinde öncelikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan eski Enerji Bakanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e ve tüm belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Birlikte çalışmaya, yol yürümeye devam edeceğiz” dedi. “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZİ ONURLANDIRDI” Başkan Tekintaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın yapmış olduğu ziyaret bizleri çok onurlandırdı. Başkanımızla Ünye’ye dair istişarelerde bulunduk. Ondan aldığımız bilgilerle Ünye’ye daha farklı yaşam alanları kazandırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“31 MART’TA OY ORANIMIZI DAHA DA YÜKSELTEREK DEVAM EDECEĞİZ”

Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül’e görevinde başarılar dileyen Başkan Engin Tekintaş, “Ünye ilçemizdeki kardeşlerimizle bir arada olmaktan son derece memnunuz. Ünye’de siyasi ve ticari yaşamını sürdüren ağabeyimiz Yaşar Sezgül’e yeni seçilmiş olduğu görevi nedeniyle başarılar diliyorum. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. İnşallah 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde 2014 yılının 30 Mart’ında yakaladığımız başarıyı daha da yükselteceğiz. Ak Parti olarak oy oranımızı arttırarak yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Bu da bizim için son derece önemli. Bu süreçte hepimize görev düşüyor. Bu görev çerçevesinde öncelikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan eski Enerji Bakanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e ve tüm belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Birlikte çalışmaya, yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZİ ONURLANDIRDI”

Başkan Tekintaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Sezgül, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın yapmış olduğu ziyaret bizleri çok onurlandırdı. Başkanımızla Ünye’ye dair istişarelerde bulunduk. Ondan aldığımız bilgilerle Ünye’ye daha farklı yaşam alanları kazandırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.