Siyaset Isınıyor !!!

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.10.2018 - 00:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1070+ kez okundu.
 

Siyaset Isınıyor !!!

2019 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Altınordu Belediye Başkanlığı için birçok kişinin ismi siyaset kulislerinde geçiyor.
AK PARTİ’DE ALTI ADAY ADAYI AK Parti kulislerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gündeme gelen isimler arasında dikkat çeken isimler de yer alıyor. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yanı sıra Deniz Köken, Temel Başalan ile Kadem Adalı’nın ismi siyaset kulislerinde konuşuluyor. CHP KULİSLERİNDE ADLARI GEÇİYOR CHP’de de birçok kişinin adı Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçiyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı kaydediliyor. CHP’de Altınordu Belediye Başkanlığı için de birçok isim gündeme geliyor. Aytekin Öztürk ile Bahadır Baş’ın Altınordu Belediye Başkanlığı için adaylığını ortaya koyacağı ifade edildi. MHP 20’DE 20 İÇİN ADAY BELİRLEYECEK Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçimlere 20’de 20 hedefiyle hazırlanıyor. Kulislerde de MHP’den aday adaylığı için hazırlanan isimlerin olduğu konuşuluyor. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne talip olduğu belirtiliyor. Gündeme gelen diğer isimler arasında da Selçuk Yücesan, Hurşit Serhat Şahin ile Fazlı Yüksel’in adı da bulunuyor.
2019 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Altınordu Belediye Başkanlığı için birçok kişinin ismi siyaset kulislerinde geçiyor.

AK PARTİ’DE ALTI ADAY ADAYI

AK Parti kulislerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gündeme gelen isimler arasında dikkat çeken isimler de yer alıyor. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yanı sıra Deniz Köken, Temel Başalan ile Kadem Adalı’nın ismi siyaset kulislerinde konuşuluyor.

CHP KULİSLERİNDE ADLARI GEÇİYOR

CHP’de de birçok kişinin adı Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçiyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı kaydediliyor. CHP’de Altınordu Belediye Başkanlığı için de birçok isim gündeme geliyor. Aytekin Öztürk ile Bahadır Baş’ın Altınordu Belediye Başkanlığı için adaylığını ortaya koyacağı ifade edildi.

MHP 20’DE 20 İÇİN ADAY BELİRLEYECEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçimlere 20’de 20 hedefiyle hazırlanıyor. Kulislerde de MHP’den aday adaylığı için hazırlanan isimlerin olduğu konuşuluyor. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne talip olduğu belirtiliyor. Gündeme gelen diğer isimler arasında da Selçuk Yücesan, Hurşit Serhat Şahin ile Fazlı Yüksel’in adı da bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.