Milletvekili Adayıyım

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.11.2020 - 21:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2521+ kez okundu.
 

Milletvekili Adayıyım

MHP eski Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, yapılacak ilk seçimde İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yalçın şu ifadeleri kullandı: “  Açıkça söylüyorum ! İlk seçimde Allah nasip ederse İyi Partiden milletvekili aday adayı olacağım. Aday yapılırım ya da yapılmam ama niyetimi izhar ediyorum. Muhtemelen son siyasi teşebbüsüm olur zira ellili yaşlara giden bir zaman dilimindeyim. Allah bana Gazi mecliste milletimi temsil etme şerefini 34 yaşında nasip etti. Bu gün 48 yaşındayım ,seçim ,zamanında olursa 51 yaşında olacağım. Şükürler olsun ki siyasetten bir bardak çay içmek nasip olmadı olmasını da istemiyorum. Yine nasip olursa millet hayrına memleket hayrına çalışmalar yapacağım. Bu günden açıklamamın sebebi net ve açık sadece safımı belli etmektir muradım. Kollayacağım denge olmadığı gibi, başka bir yol haritasına da itibarım yoktur. Siyasette hiç gizli ajandası olmayan bir insan olarak söylüyorum ki İyi Parti milletimizin son umudu, nefes alacağı son yerdir. Bilinsin isterim.”
MHP eski Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, yapılacak ilk seçimde İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yalçın şu ifadeleri kullandı: “ 

Açıkça söylüyorum ! İlk seçimde Allah nasip ederse İyi Partiden milletvekili aday adayı olacağım. Aday yapılırım ya da yapılmam ama niyetimi izhar ediyorum. Muhtemelen son siyasi teşebbüsüm olur zira ellili yaşlara giden bir zaman dilimindeyim. Allah bana Gazi mecliste milletimi temsil etme şerefini 34 yaşında nasip etti. Bu gün 48 yaşındayım ,seçim ,zamanında olursa 51 yaşında olacağım. Şükürler olsun ki siyasetten bir bardak çay içmek nasip olmadı olmasını da istemiyorum. Yine nasip olursa millet hayrına memleket hayrına çalışmalar yapacağım. Bu günden açıklamamın sebebi net ve açık sadece safımı belli etmektir muradım. Kollayacağım denge olmadığı gibi, başka bir yol haritasına da itibarım yoktur. Siyasette hiç gizli ajandası olmayan bir insan olarak söylüyorum ki İyi Parti milletimizin son umudu, nefes alacağı son yerdir. Bilinsin isterim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.