Mesudiye’nin Standartı Yükseldi

SAĞLIK (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.11.2020 - 21:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1525+ kez okundu.
 

Mesudiye’nin Standartı Yükseldi

Mesudiye Devlet Hastanesi’nin hizmet standardı yapılan yatırımlarla yükseltildi.
Mesudiye Entegre İlçe Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı onayı ile E-1 rolüne yükseltilerek 20 yataklı Mesudiye Devlet Hastanesi statüsüne kavuşturulmuştu. Daha iyi sağlık hizmeti vermek için Mesudiye İlçe Devlet Hastanesinde değişikliğe gidildiğini, servislerde iyileştirmeler yapıldığını belirten Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, “Acil serviste yeşil, sarı, kırmızı alanlar düzenlenmiş, toplamda 10 yataklı hasta başı oksijen ve vakumlu aspirasyon sistemi kurulmuş, sağlık personeli için dinlenme odaları tanzim edilmiştir” dedi. Sağlık Bakanlığının belirlediği standartlara göre hasta odalarının tadilattan geçirildiğini söyleyen Kasapoğlu, “Tadilattan geçirilen hasta odalarına oksijen ve vakumlu aspirasyon sistemi kuruldu. Bunların dışında 2 adet Aile Hekimliği Polikliniği, 2 adet İç Hastalıkları polikliniği, 1 adet Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, emzirme odası, ekg odası, pansuman odası oluşturuldu. Diyaliz servisine oksijen sistemi kuruldu ve tüm hastanenin güvenlik kamera sisteminin yapımının tamamlanarak hizmete sunuldu. Hastanemize yaptığımız bu iyileştirmelerden sonra, sağlık ekibimizle birlikte Mesudiye halkına daha iyi mekanda daha kaliteli sağlık hizmeti vereceğiz” dedi.
Mesudiye Devlet Hastanesi’nin hizmet standardı yapılan yatırımlarla yükseltildi.

Mesudiye Entegre İlçe Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı onayı ile E-1 rolüne yükseltilerek 20 yataklı Mesudiye Devlet Hastanesi statüsüne kavuşturulmuştu. Daha iyi sağlık hizmeti vermek için Mesudiye İlçe Devlet Hastanesinde değişikliğe gidildiğini, servislerde iyileştirmeler yapıldığını belirten Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, “Acil serviste yeşil, sarı, kırmızı alanlar düzenlenmiş, toplamda 10 yataklı hasta başı oksijen ve vakumlu aspirasyon sistemi kurulmuş, sağlık personeli için dinlenme odaları tanzim edilmiştir” dedi.


Sağlık Bakanlığının belirlediği standartlara göre hasta odalarının tadilattan geçirildiğini söyleyen Kasapoğlu, “Tadilattan geçirilen hasta odalarına oksijen ve vakumlu aspirasyon sistemi kuruldu. Bunların dışında 2 adet Aile Hekimliği Polikliniği, 2 adet İç Hastalıkları polikliniği, 1 adet Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, emzirme odası, ekg odası, pansuman odası oluşturuldu. Diyaliz servisine oksijen sistemi kuruldu ve tüm hastanenin güvenlik kamera sisteminin yapımının tamamlanarak hizmete sunuldu. Hastanemize yaptığımız bu iyileştirmelerden sonra, sağlık ekibimizle birlikte Mesudiye halkına daha iyi mekanda daha kaliteli sağlık hizmeti vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.