İstifası istendi

SİYASET 12.10.2018 - 08:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 910+ kez okundu.
 

İstifası istendi

AK Parti’de yeni istifalar geliyor. Enver Yılmaz’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi, İl Başkanı Uğur Çelenk’ten de istifa etmesini istedi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Ordu’da siyasi hareketlilik artma başladı. En fazla hareketin olduğu parti olan AK Parti’de Enver Yılmaz’ın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından yeni istifalar geliyor. Gelen bilgilere göre AK Parti Genel Merkezi, İl Başkanı Av. Uğur Çelenk’ten istifa etmesini talep etti. Çelenk’in istifa talebini kabul ettiği ancak Kasım ayı içerisinde Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı gerekçe göstererek istifa edeceği öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi’nin Uğur Çelenk’in yerine İl Yönetim Kurulu Üyeleri’nden İl Başkanı olması için 5 ismin istendiği öğrenildi. Kulislerde Çelenk’in yerine en güçlü adayın Sait İnan’ın olduğu ve İnan’ın yönetim listesi için çalışmalara başladığı konuşuluyor. Halit Tomakin ile Mustafa Kemal Şahin’in isimleri de İl Başkanlığı için geçerken, AK Parti Ordu’da yerel seçimlere yeni il başkanıyla girmiş olacak.
AK Parti’de yeni istifalar geliyor. Enver Yılmaz’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi, İl Başkanı Uğur Çelenk’ten de istifa etmesini istedi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Ordu’da siyasi hareketlilik artma başladı. En fazla hareketin olduğu parti olan AK Parti’de Enver Yılmaz’ın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından yeni istifalar geliyor.

Gelen bilgilere göre AK Parti Genel Merkezi, İl Başkanı Av. Uğur Çelenk’ten istifa etmesini talep etti. Çelenk’in istifa talebini kabul ettiği ancak Kasım ayı içerisinde Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı gerekçe göstererek istifa edeceği öğrenildi.

AK Parti Genel Merkezi’nin Uğur Çelenk’in yerine İl Yönetim Kurulu Üyeleri’nden İl Başkanı olması için 5 ismin istendiği öğrenildi. Kulislerde Çelenk’in yerine en güçlü adayın Sait İnan’ın olduğu ve İnan’ın yönetim listesi için çalışmalara başladığı konuşuluyor.

Halit Tomakin ile Mustafa Kemal Şahin’in isimleri de İl Başkanlığı için geçerken, AK Parti Ordu’da yerel seçimlere yeni il başkanıyla girmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.