Hem İçleri Isıttı Hem Yüzleri Güldürdü

YAŞAM 27.12.2020 - 10:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1225+ kez okundu.
 

Hem İçleri Isıttı Hem Yüzleri Güldürdü

Altınordu’da vatandaşlar güne Büyükşehir Belediyesinin sıcak çorba ikramıyla başladı.
      Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sabahın en soğuk saatlerinde Ceren Özdemir Meydanı’ndan geçen vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu. Kış mevsiminin etkisini htirdiği bu günlerde yapılan çorba ikramıyla vatandaşların hem içi ısındı hem de yüzü güldü.     “GÜNE BİZİM İKRAMLARIMIZLA BAŞLADILAR”     Sosyal belediyeciliğin getirmiş olduğu her avantajı vatandaşlar için kullandıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “300 kişilik çorbayı sabahın erken saatinde işine giden, meydandan geçen vatandaşlarımıza ikram ettik” dedi.     Daire Başkanı Bilkay şöyle devam etti:     “Sosyal belediyeciliğin getirmiş olduğu her avantajı vatandaşlarımız için kullanıyoruz. Bugün de güzel bir etkinlik düzenleyerek yaya trafiğinin en yoğun olduğu Ceren Özdemir Meydanı’nda sıcak çorba ikramında bulunduk. Yaklaşık 300 kişilik çorbayı sabahın erken saatinde işine giden, meydandan geçen vatandaşlarımıza ikram ettik. Kış mevsiminin etkisi olan soğuk havada vatandaşlarımız çorba ikramına büyük bir ilgi gösterdi ve güne bizim ikramlarımız ile başladılar. İlerleyen günlerde de bu etkinliğimizi devam ettireceğiz”  
Altınordu’da vatandaşlar güne Büyükşehir Belediyesinin sıcak çorba ikramıyla başladı.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sabahın en soğuk saatlerinde Ceren Özdemir Meydanı’ndan geçen vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu. Kış mevsiminin etkisini htirdiği bu günlerde yapılan çorba ikramıyla vatandaşların hem içi ısındı hem de yüzü güldü.

 

 

“GÜNE BİZİM İKRAMLARIMIZLA BAŞLADILAR”

 

 

Sosyal belediyeciliğin getirmiş olduğu her avantajı vatandaşlar için kullandıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “300 kişilik çorbayı sabahın erken saatinde işine giden, meydandan geçen vatandaşlarımıza ikram ettik” dedi.

 

 

Daire Başkanı Bilkay şöyle devam etti:

 

 

“Sosyal belediyeciliğin getirmiş olduğu her avantajı vatandaşlarımız için kullanıyoruz. Bugün de güzel bir etkinlik düzenleyerek yaya trafiğinin en yoğun olduğu Ceren Özdemir Meydanı’nda sıcak çorba ikramında bulunduk. Yaklaşık 300 kişilik çorbayı sabahın erken saatinde işine giden, meydandan geçen vatandaşlarımıza ikram ettik. Kış mevsiminin etkisi olan soğuk havada vatandaşlarımız çorba ikramına büyük bir ilgi gösterdi ve güne bizim ikramlarımız ile başladılar. İlerleyen günlerde de bu etkinliğimizi devam ettireceğiz”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.