Hayvan Ambulansı Can Dostlara Can Kattı

YAŞAM 09.12.2020 - 12:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1674+ kez okundu.
 

Hayvan Ambulansı Can Dostlara Can Kattı

Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına her gün bir yenisi ekleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için tasarladığı ambulansla acil durum gerektiren vakalara gecikmeden müdahale ediyor.
  Büyükşehir Belediyesinin sokak hayvanları için hizmete sunduğu hayvan ambulansı, ağustos ayından bugüne 300 vakaya müdahale etti. Gerekli tüm medikal cihazlarının içerisinde yer aldığı ambulansla, Ordu Büyükşehir Belediyesi yaralı ve hasta birçok sokak hayvanının hayata tutunmasını sağladı.    İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILIYOR   Sokak hayvanlarına ilk müdahalenin olay yerinde yapıldığı hayvan ambulansında gerekli tüm medikal cihazları yer alıyor. Veteriner hekimler tarafından gerekli müdahalenin yapılarak durumlarının stabil hale getirildiği sokak hayvanları, ardından rehabilitasyon merkezine sevk ediliyor.   0535 108 51 49 NUMARASINDAN ULAŞIM SAĞLANIYOR   Hasta veya yaralı sokak hayvanlarına acil müdahalenin gerektiği durumlarda vatandaşlar 0535 108 51 49 No’lu numaradan hayvan ambulansı hizmeti alabiliyor. Olay yerine ulaşacak hayvan ambulansı sokak hayvanlarına veteriner kontrolünde anında müdahale ediyor.   “HİZMETİ ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE BİZDEN TALEP EDEBİLİRLER”   Sokak hayvanlarının sağlığı düşünülerek hayvan ambulansının tasarlandığı belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Hayvan ambulansımız vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar doğrultusunda veteriner hekimlerimizin kontrolünde hizmet veriyor” dedi.   Başkan Okutucu sözlerine şöyle devam etti:   “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük hassasiyet ve öncelik gösterdiği sokak hayvanları için her gün yeni bir çalışmayı ortaya koyuyoruz. Onların sağlıklı ve konforu bir ortamda yaşam sürdürmeleri için gereken her şeyi yapıyoruz. Bu anlamda da sokak hayvanlarımızın sağlığını düşünerek tasarladığımız hayvan ambulansımız, vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar doğrultusunda veteriner hekimlerimizin kontrolünde hizmet veriyor. Bugüne kadar yaralı, hasta birçok hayvanımıza müdahale ettik ve onların yaşama tutunmalarını sağladık. Vatandaşlarımız herhangi bir acil vaka durumunda 0535 108 51 49 No’lu numarayı arayarak bu hizmeti ücretsiz bir şekilde bizden talep edebilirler”  
Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına her gün bir yenisi ekleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için tasarladığı ambulansla acil durum gerektiren vakalara gecikmeden müdahale ediyor.

 

Büyükşehir Belediyesinin sokak hayvanları için hizmete sunduğu hayvan ambulansı, ağustos ayından bugüne 300 vakaya müdahale etti. Gerekli tüm medikal cihazlarının içerisinde yer aldığı ambulansla, Ordu Büyükşehir Belediyesi yaralı ve hasta birçok sokak hayvanının hayata tutunmasını sağladı.

 

 İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILIYOR

 

Sokak hayvanlarına ilk müdahalenin olay yerinde yapıldığı hayvan ambulansında gerekli tüm medikal cihazları yer alıyor. Veteriner hekimler tarafından gerekli müdahalenin yapılarak durumlarının stabil hale getirildiği sokak hayvanları, ardından rehabilitasyon merkezine sevk ediliyor.

 

0535 108 51 49 NUMARASINDAN ULAŞIM SAĞLANIYOR

 

Hasta veya yaralı sokak hayvanlarına acil müdahalenin gerektiği durumlarda vatandaşlar 0535 108 51 49 No’lu numaradan hayvan ambulansı hizmeti alabiliyor. Olay yerine ulaşacak hayvan ambulansı sokak hayvanlarına veteriner kontrolünde anında müdahale ediyor.

 

“HİZMETİ ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE BİZDEN TALEP EDEBİLİRLER”

 

Sokak hayvanlarının sağlığı düşünülerek hayvan ambulansının tasarlandığı belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Hayvan ambulansımız vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar doğrultusunda veteriner hekimlerimizin kontrolünde hizmet veriyor” dedi.

 

Başkan Okutucu sözlerine şöyle devam etti:

 

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük hassasiyet ve öncelik gösterdiği sokak hayvanları için her gün yeni bir çalışmayı ortaya koyuyoruz. Onların sağlıklı ve konforu bir ortamda yaşam sürdürmeleri için gereken her şeyi yapıyoruz. Bu anlamda da sokak hayvanlarımızın sağlığını düşünerek tasarladığımız hayvan ambulansımız, vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar doğrultusunda veteriner hekimlerimizin kontrolünde hizmet veriyor. Bugüne kadar yaralı, hasta birçok hayvanımıza müdahale ettik ve onların yaşama tutunmalarını sağladık. Vatandaşlarımız herhangi bir acil vaka durumunda 0535 108 51 49 No’lu numarayı arayarak bu hizmeti ücretsiz bir şekilde bizden talep edebilirler”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.