Fatsa Kapalı Pazar Yeri Gün Sayıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 18.04.2021 - 21:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2660+ kez okundu.
 

Fatsa Kapalı Pazar Yeri Gün Sayıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa ilçesinde hayata geçirdiği Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında sona gelindi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesi Sakarya Caddesi Elekçi Deresi yanındaki yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Kapalı Pazar Yeri’nde son rötuşlar atılıyor. Sadece Ordu’da değil, Karadeniz Bölgesi’nin de en büyük pazar yeri olan Fatsa Kapalı Pazar Yeri son düzenlemelerin ardından vatandaşların hizmetine açılıyor.     “KARADENİZ BÖLGESİ’NDEKİ EN BÜYÜK PAZAR YERİ” Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Ufak tefek rötuşların ardından bu pazarı hizmete açmış olacağız. Fatsa’ya kazandırılan bu pazar yeri sadece ilimizde değil, bölgede de en büyük pazar yeri olacak” dedi.     Genel Sekreter Alp sözlerine şöyle devam etti: “Fatsa ilçemizde 10 bin 500 metrekarelik kapalı pazar yerinin şu anda 8 bin 500 metre karesi kapalı pazar yeri olarak bitmiş durumda. Burada aydınlatmalar ve elektrik bağlantıları yapıldı. Artık sona yaklaşıldı, çalışmalar bitti sayılır. Ufak tefek rötuşların ardından bu pazarı hizmete açmış olacağız. Fatsa’ya kazandırılan bu pazar yeri sadece ilimizde değil, bölgede de en büyük pazar yeri olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimize ve Fatsa ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”     İLÇENİN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERİLİYOR İlçenin önemli bir ihtiyacını giderecek olan Fatsa Kapalı Pazar Yeri içerisinde 246 adet satış birimi yer alacak. 750 metrekarelik alanda peyzaj imalatları yapılarak içerisinde yürüyüş yolları, kamelya, oturma bankları, çöp kovaları ve 20 araçlık otopark bulunacak. Projenin tamamlanması ile Fatsa ilçesi hem modern bir pazar yerine sahip olacak hem de yeni bir yaşam alanına kavuşacak.      
Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa ilçesinde hayata geçirdiği Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında sona gelindi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesi Sakarya Caddesi Elekçi Deresi yanındaki yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Kapalı Pazar Yeri’nde son rötuşlar atılıyor. Sadece Ordu’da değil, Karadeniz Bölgesi’nin de en büyük pazar yeri olan Fatsa Kapalı Pazar Yeri son düzenlemelerin ardından vatandaşların hizmetine açılıyor.

 

 

“KARADENİZ BÖLGESİ’NDEKİ EN BÜYÜK PAZAR YERİ”

Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Ufak tefek rötuşların ardından bu pazarı hizmete açmış olacağız. Fatsa’ya kazandırılan bu pazar yeri sadece ilimizde değil, bölgede de en büyük pazar yeri olacak” dedi.

 

 

Genel Sekreter Alp sözlerine şöyle devam etti:

“Fatsa ilçemizde 10 bin 500 metrekarelik kapalı pazar yerinin şu anda 8 bin 500 metre karesi kapalı pazar yeri olarak bitmiş durumda. Burada aydınlatmalar ve elektrik bağlantıları yapıldı. Artık sona yaklaşıldı, çalışmalar bitti sayılır. Ufak tefek rötuşların ardından bu pazarı hizmete açmış olacağız. Fatsa’ya kazandırılan bu pazar yeri sadece ilimizde değil, bölgede de en büyük pazar yeri olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimize ve Fatsa ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

İLÇENİN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERİLİYOR

İlçenin önemli bir ihtiyacını giderecek olan Fatsa Kapalı Pazar Yeri içerisinde 246 adet satış birimi yer alacak. 750 metrekarelik alanda peyzaj imalatları yapılarak içerisinde yürüyüş yolları, kamelya, oturma bankları, çöp kovaları ve 20 araçlık otopark bulunacak. Projenin tamamlanması ile Fatsa ilçesi hem modern bir pazar yerine sahip olacak hem de yeni bir yaşam alanına kavuşacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.