Fakülte öğrencileri, yuva çocuklarıyla bir araya geldi

SANAT 10.11.2018 - 23:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2150+ kez okundu.
 

Fakülte öğrencileri, yuva çocuklarıyla bir araya geldi

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği, Sabancı Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklarla üniversite öğrencilerini bir araya getirerek, çocuklara unutulmaz bir akşam yaşattılar.
Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği, fakültenin konferans salonunda düzenlediği etkinlikle üniversiteli öğrencilerle Sabancı Çocuk Yuvası’nda kalan öğrencileri bir araya getirip yuva çocuklarına keyif ve eğlence dolu bir akşam yaşattı. Salona ağabeylerinin ve ablalarının kucaklarında giren Sabancı Çocuk Yuvası’nda kalan minikler müzik eşliğinde dans edip oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi. Üniversiteli ağabeyleri ve ablaları ile oyunlar oynayan minikler, hep birlikte pasta kesti. Üniversiteli öğrenciler minikler için aldıkları hediyeleri yuva çocuklarına verirken miniklerin mutlulukları gözlerinde okunundu. Palyaço gösterilerinin de olduğu etkinlikte akşamın ilerleyen saatlerine kadar ağabeyleri ve ablaları ile oyunlar oynayan minikler, unutulmaz bir akşam yaşadılar. -“Bu çocuklar hepimizin geleceği”-   Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği Başkanı Mertcan Yavuz, “Öğrenci derneği olarak her yıl düzenlediğimiz Sabancı Çocuk Yuvası programımızı bu yılda öğrenci arkadaşlarımızın desteği ile güzel bir şekilde yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bu çocuklar hepimizin geleceği, bu yüzden biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıyoruz. Bu programda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 
Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği, Sabancı Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklarla üniversite öğrencilerini bir araya getirerek, çocuklara unutulmaz bir akşam yaşattılar.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği, fakültenin konferans salonunda düzenlediği etkinlikle üniversiteli öğrencilerle Sabancı Çocuk Yuvası’nda kalan öğrencileri bir araya getirip yuva çocuklarına keyif ve eğlence dolu bir akşam yaşattı.

Salona ağabeylerinin ve ablalarının kucaklarında giren Sabancı Çocuk Yuvası’nda kalan minikler müzik eşliğinde dans edip oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi. Üniversiteli ağabeyleri ve ablaları ile oyunlar oynayan minikler, hep birlikte pasta kesti.

Üniversiteli öğrenciler minikler için aldıkları hediyeleri yuva çocuklarına verirken miniklerin mutlulukları gözlerinde okunundu. Palyaço gösterilerinin de olduğu etkinlikte akşamın ilerleyen saatlerine kadar ağabeyleri ve ablaları ile oyunlar oynayan minikler, unutulmaz bir akşam yaşadılar.

-“Bu çocuklar hepimizin geleceği”-

 

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği Başkanı Mertcan Yavuz, “Öğrenci derneği olarak her yıl düzenlediğimiz Sabancı Çocuk Yuvası programımızı bu yılda öğrenci arkadaşlarımızın desteği ile güzel bir şekilde yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bu çocuklar hepimizin geleceği, bu yüzden biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıyoruz. Bu programda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.