Enginyurt’u Almanya’da sahneden indirdiler

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.12.2019 - 18:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1357+ kez okundu.
 

Enginyurt’u Almanya’da sahneden indirdiler

Almanya'ya giden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, burada Korganlılar Derneği'nin hamsi festivaline katıldı. Siyaset yaptığı gerekçesiyle salondakilerin tepkisiyle karşılaşan Enginyurt, sahneden indirildi.
‘SİYASET YAPMA’ MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Almanya'da düzenlenen Ordu Korganlılar gecesine katıldı. Sahneye gelerek konuşma yapan Enginyurt, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı ve Sayın Devlet Bahçeli, el ele vererek Kızılelmaya gidiyoruz deyip de Afrin’i Türk yurdu yaptığı için Cumhur İttifakından yana olduk. Birileri Suriye’ye girilmesin derken, Suriye’de ne işiniz var derken, Biz Türkiye’de yaşan 4 milyon Suriyelinin yeninden vatanına dönebilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Derdimiz tasamız siyaset değil” ifadelerinde bulundu. ‘TERBİYESİZLİK YAPIYORSUN’ Bu sırada Korganlılar adına geceyi düzenleyen hemşerisi, Cemal Enginyurt'un yanına giderek, “Terbiyesizlik yapıyorsun. Burada siyaset yapamazsın” diyerek, MHP’li Enginyurt’un elinden mikrofonu almaya çalıştı. ‘BUNU DA SİZE BIRAKIYORUM’ Mikrofonu vermemek için uzun süre direnen Enginyurt başarılı olamadı ve sahneden inmek zorunda kaldı. Enginyurt, “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bunu da size bırakıyorum. Takdir sizin olsun diyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diyerek sahneden indi. ‘O İTE MÜDAHALEMİZ BEKLENDİ’ MHP’li Cemal Enginyurt, resmi twitter sayfasından konuya ilişkin açıklama yaptı. Enginyurt, “Almanya’da Korganlı hemşerilerimizle Cumhur İttifakını konuşurken, bir zavallıyı kurup sahneye yollayıp, beni tahrik etmek istediler. Hamdolsun tezgâha gelmedik. Korganlılar büyük bir coşkuyla dinlediler ve sevgi gösterdiler. Vatandaş tepkisi olmamıştır. Korganlılar bizi sahiplendi. Almanya’da meczup üzerimize salınıyor, tezgâh kuruluyor, bütün FETÖ’cü itler hep bir ağızdan saldırıyor. Korganlı hemşerilerimiz bizi sahiplenmiş, konuşma sadece şerefsizleri rahatsız etmiş. Vay neymiş kürsüden indirilmişiz. O ite müdahalemiz beklendi, vuralım istendi, olmayınca kudurdular” dedi.
Almanya'ya giden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, burada Korganlılar Derneği'nin hamsi festivaline katıldı. Siyaset yaptığı gerekçesiyle salondakilerin tepkisiyle karşılaşan Enginyurt, sahneden indirildi.

‘SİYASET YAPMA’

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Almanya'da düzenlenen Ordu Korganlılar gecesine katıldı. Sahneye gelerek konuşma yapan Enginyurt, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı ve Sayın Devlet Bahçeli, el ele vererek Kızılelmaya gidiyoruz deyip de Afrin’i Türk yurdu yaptığı için Cumhur İttifakından yana olduk. Birileri Suriye’ye girilmesin derken, Suriye’de ne işiniz var derken, Biz Türkiye’de yaşan 4 milyon Suriyelinin yeninden vatanına dönebilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Derdimiz tasamız siyaset değil” ifadelerinde bulundu.

‘TERBİYESİZLİK YAPIYORSUN’

Bu sırada Korganlılar adına geceyi düzenleyen hemşerisi, Cemal Enginyurt'un yanına giderek, “Terbiyesizlik yapıyorsun. Burada siyaset yapamazsın” diyerek, MHP’li Enginyurt’un elinden mikrofonu almaya çalıştı.

‘BUNU DA SİZE BIRAKIYORUM’

Mikrofonu vermemek için uzun süre direnen Enginyurt başarılı olamadı ve sahneden inmek zorunda kaldı. Enginyurt, “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bunu da size bırakıyorum. Takdir sizin olsun diyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diyerek sahneden indi.

‘O İTE MÜDAHALEMİZ BEKLENDİ’

MHP’li Cemal Enginyurt, resmi twitter sayfasından konuya ilişkin açıklama yaptı. Enginyurt, “Almanya’da Korganlı hemşerilerimizle Cumhur İttifakını konuşurken, bir zavallıyı kurup sahneye yollayıp, beni tahrik etmek istediler. Hamdolsun tezgâha gelmedik. Korganlılar büyük bir coşkuyla dinlediler ve sevgi gösterdiler. Vatandaş tepkisi olmamıştır. Korganlılar bizi sahiplendi. Almanya’da meczup üzerimize salınıyor, tezgâh kuruluyor, bütün FETÖ’cü itler hep bir ağızdan saldırıyor. Korganlı hemşerilerimiz bizi sahiplenmiş, konuşma sadece şerefsizleri rahatsız etmiş. Vay neymiş kürsüden indirilmişiz. O ite müdahalemiz beklendi, vuralım istendi, olmayınca kudurdular” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.