Engelleri aşan etkinlik!

BÖLGE GÜNDEMİ 04.12.2018 - 10:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1836+ kez okundu.
 

Engelleri aşan etkinlik!

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları “Engel Olma’’ koreografisiyle engellerin aşılması mesajını verdiler.
Aralık Dünya Engelliler Günü”ne Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıtsız kalmadı. “Her insan bir engelli adayıdır” diyen öğrenciler, “Engel Olma’’ koreografisi oluşturarak engelli bireylerin yanlarında oldukları mesajını verdiler. -“Farkındalığın oluşmasını hedefledik”-   Okul Müdürü Ayşe Akyol, düzenlenen koreografi ile farkındalık oluşturmak istediklerini ifade ederek, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinci oluşturmak adına böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Ortaya  güzel bir görüntü çıktı. Bu etkinlikte tüm öğrencimizi dahil ettik. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Her birey bir engelli adayıdır, bu bilincin ve farkındalığın oluşmasını hedefledik.” dedi.
Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları “Engel Olma’’ koreografisiyle engellerin aşılması mesajını verdiler.

Aralık Dünya Engelliler Günü”ne Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıtsız kalmadı.

“Her insan bir engelli adayıdır” diyen öğrenciler, “Engel Olma’’ koreografisi oluşturarak engelli bireylerin yanlarında oldukları mesajını verdiler.

-“Farkındalığın oluşmasını hedefledik”-

 

Okul Müdürü Ayşe Akyol, düzenlenen koreografi ile farkındalık oluşturmak istediklerini ifade ederek, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinci oluşturmak adına böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Ortaya  güzel bir görüntü çıktı. Bu etkinlikte tüm öğrencimizi dahil ettik. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Her birey bir engelli adayıdır, bu bilincin ve farkındalığın oluşmasını hedefledik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.