Büyükşehir'den Çaybaşı'nda asfalt atağı

BÖLGE GÜNDEMİ 12.07.2019 - 09:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1618+ kez okundu.
 

Büyükşehir'den Çaybaşı'nda asfalt atağı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çaybaşı ilçesinde bulunan Çay ve Çınar Mahallelerini İkizce ilçesine ve Ünye kara yoluna bağlayan yolda asfalt çalışması başlattı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlçe mahalle ve grup yollarımızda asfalt çalışmalarımız programlar dahilinde devam ediyor. Yaz mevsimini iyi değerlendirip, verimli bir asfalt sezonu geçirmeyi hedefliyoruz” dedi. Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde altyapı, sıcak asfalt ve sathi asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ilçe mahalle ve grup yollarında çalışmalarını sürdüren ekipler, altyapısı tamamlanan güzergâhları asfaltla buluşturuyor. İkizce ve Ünye'ye bağlanıyor   19 ilçede özverili bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler “Çaybaşı ilçemizin Çay ve Çınar Mahallelerinde sathi asfalt çalışması başlattık. Bu güzergâhlar hem İkizce ilçemize hem de Ünye karayoluna bağlanan önemli yol ağları. Çaybaşı ilçemizde bulanan Çay Mahallemizi İkizce ’ye, Çınar Mahallemizi ise Çaybaşı-Ünye kara yoluna bağlayacağız. Ekiplerimiz sathi asfalt çalışmalarını başlattı. Kısa sürede tamamlanacak olan yol, ilçelerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çaybaşı ilçesinde bulunan Çay ve Çınar Mahallelerini İkizce ilçesine ve Ünye kara yoluna bağlayan yolda asfalt çalışması başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlçe mahalle ve grup yollarımızda asfalt çalışmalarımız programlar dahilinde devam ediyor. Yaz mevsimini iyi değerlendirip, verimli bir asfalt sezonu geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde altyapı, sıcak asfalt ve sathi asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ilçe mahalle ve grup yollarında çalışmalarını sürdüren ekipler, altyapısı tamamlanan güzergâhları asfaltla buluşturuyor.

İkizce ve Ünye'ye bağlanıyor

 

19 ilçede özverili bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler “Çaybaşı ilçemizin Çay ve Çınar Mahallelerinde sathi asfalt çalışması başlattık. Bu güzergâhlar hem İkizce ilçemize hem de Ünye karayoluna bağlanan önemli yol ağları. Çaybaşı ilçemizde bulanan Çay Mahallemizi İkizce ’ye, Çınar Mahallemizi ise Çaybaşı-Ünye kara yoluna bağlayacağız. Ekiplerimiz sathi asfalt çalışmalarını başlattı. Kısa sürede tamamlanacak olan yol, ilçelerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.