Bonezza Mağazası Ünye’de Açıldı

DİĞER 11.10.2018 - 00:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5915+ kez okundu.
 

Bonezza Mağazası Ünye’de Açıldı

Ünye’de Bonezza adlı mağazanın açılışı yapıldı.
Tamamı Ünye’de üretilen yatak, oturma grupları vb. ürünlerin satıldığı Bonezza isimli mağaza  Ünye Niksar Caddesi’nde hizmet vermeye başladı. Düzenlenen açılışa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Yılmaz, ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu ve iş dünyasından önemli isimler katıldı. Ünye Bonezza Mağazası İşletmecisi Davut Darıoğlu açılıştaki konuşmasında şunları söyledi; Ünye Bonezza Mağazası İşletmecisi Davut Darıoğlu: “Bugün tamamı Ünye’de üretilen yatak ve oturma grubu gibi ürünlerin bulunduğu Bonezza isimli mağazamızın açılışını yapıyoruz. Bu ürünlerin Ünye’de üretilmesi ilçemiz açısından çok önemli bir durumdur. Ben açılışımıza katılan herkese saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Ünye’de Bonezza adlı mağazanın açılışı yapıldı.

Tamamı Ünye’de üretilen yatak, oturma grupları vb. ürünlerin satıldığı Bonezza isimli mağaza  Ünye Niksar Caddesi’nde hizmet vermeye başladı.

Düzenlenen açılışa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Yılmaz, ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Ünye Bonezza Mağazası İşletmecisi Davut Darıoğlu açılıştaki konuşmasında şunları söyledi;

Ünye Bonezza Mağazası İşletmecisi Davut Darıoğlu: “Bugün tamamı Ünye’de üretilen yatak ve oturma grubu gibi ürünlerin bulunduğu Bonezza isimli mağazamızın açılışını yapıyoruz. Bu ürünlerin Ünye’de üretilmesi ilçemiz açısından çok önemli bir durumdur. Ben açılışımıza katılan herkese saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.