Akkuş’ta 3 kişi yanarak yaşamını yitirdi

ASAYİŞ 22.07.2018 - 23:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2651+ kez okundu.
 

Akkuş’ta 3 kişi yanarak yaşamını yitirdi

Akkuş’ta 22 Temmuz Pazar gününün ilk saatlerinde meydana gelen yangında 3 kişi feci şekilde yanarak yaşamını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, yangın ilçenin Ortabölme Mahallesi’nde meydana geldi. Sabri Güneş’e ait ahşap evde bilinmeyen nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Tamamen kül olan evde uyuyan 80 yaşındaki Sabri Güneş, oğlu 55 yaşındaki Hasan Güneş ile gelini 54 yaşındaki Zahide Güneş yanarak can verdi. Hasan Güneş ile Zahide Güneş’in İstanbul’da oturduğu bir hafta önce yaz tatili için babalarının yanına geldiği öğrenildi. Yangını haber alır almaz olay yerine giden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Güneş ailesinin yakınlarına başsağlığı diledi. Yangının çıkış nedeni araştırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Akkuş’ta 22 Temmuz Pazar gününün ilk saatlerinde meydana gelen yangında 3 kişi feci şekilde yanarak yaşamını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, yangın ilçenin Ortabölme Mahallesi’nde meydana geldi. Sabri Güneş’e ait ahşap evde bilinmeyen nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Tamamen kül olan evde uyuyan 80 yaşındaki Sabri Güneş, oğlu 55 yaşındaki Hasan Güneş ile gelini 54 yaşındaki Zahide Güneş yanarak can verdi.

Hasan Güneş ile Zahide Güneş’in İstanbul’da oturduğu bir hafta önce yaz tatili için babalarının yanına geldiği öğrenildi.

Yangını haber alır almaz olay yerine giden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Güneş ailesinin yakınlarına başsağlığı diledi.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.