Akkuş Belediyespor Niksar’dan Galibiyetle Döndü

SPOR 06.12.2020 - 20:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1708+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyespor Niksar’dan Galibiyetle Döndü

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 8’inci hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Niksar Belediyespor’u 3-0 yendi.
    Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, deplasmanda Niksar Belediyespor’u 3-0 yenerek 8. Haftayı da galibiyetle kapadı. Ligdeki son 3 maçını set vermeden 3 sıfırlık skorlarla kazanan Akkuş Belediyespor, bu galibiyetlerin ardından 16 puanla 3’üncü sıraya yükseldi. Karşılaşmanın ilk setinde etkili olan Akkuş Belediyespor voleybol takımı rakibini 17-25 yenerek ilk seti aldı. Maçın ikinci setinde de üstünlüğü sürdüren Akkuş Belediyespor ikinci seti de 19-25 alarak durumu 2-0 a getirdi. Karşılaşmanın üçüncü setinde hücumda başarılı olan Akkuş Belediyespor son seti de 17-25 kazanınca maçı 3-0´lık galibiyetle tamamladı. Maç sonunca açıklamalarda bulunan takım antrenörü Mehmet Aydın, çok iyi mücadele ederek güzel bir maç ortaya çıkardıklarını belirterek, “ bugün takım olarak çok iyi mücadele ettik ve haklı bir galibiyet elde ettik. Son haftalardaki yükselişimizi bu maçta da sürdürmek istiyorduk, bu doğrultuda sıkı bir şekilde çalışarak buraya geldik. Kazandığımız için son derece mutluyuz, inşallah ligin ilk yarısında kalan maçlarımızı da kazanarak hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış olacağız” dedi.  
Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 8’inci hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Niksar Belediyespor’u 3-0 yendi.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, deplasmanda Niksar Belediyespor’u 3-0 yenerek 8. Haftayı da galibiyetle kapadı. Ligdeki son 3 maçını set vermeden 3 sıfırlık skorlarla kazanan Akkuş Belediyespor, bu galibiyetlerin ardından 16 puanla 3’üncü sıraya yükseldi.

Karşılaşmanın ilk setinde etkili olan Akkuş Belediyespor voleybol takımı rakibini 17-25 yenerek ilk seti aldı. Maçın ikinci setinde de üstünlüğü sürdüren Akkuş Belediyespor ikinci seti de 19-25 alarak durumu 2-0 a getirdi. Karşılaşmanın üçüncü setinde hücumda başarılı olan Akkuş Belediyespor son seti de 17-25 kazanınca maçı 3-0´lık galibiyetle tamamladı.

Maç sonunca açıklamalarda bulunan takım antrenörü Mehmet Aydın, çok iyi mücadele ederek güzel bir maç ortaya çıkardıklarını belirterek, “ bugün takım olarak çok iyi mücadele ettik ve haklı bir galibiyet elde ettik. Son haftalardaki yükselişimizi bu maçta da sürdürmek istiyorduk, bu doğrultuda sıkı bir şekilde çalışarak buraya geldik. Kazandığımız için son derece mutluyuz, inşallah ligin ilk yarısında kalan maçlarımızı da kazanarak hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.