Ak Parti Anket Yapıyor

SİYASET 28.11.2018 - 10:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 951+ kez okundu.
 

Ak Parti Anket Yapıyor

AK Parti Genel Merkezi Altınordu Belediye Başkan aday adayları için anket yaptırdı.
Konda Araştırma Şirketi tarafından dün Altınordu İlçesi’nde yapılan ankette, “ Cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi adaya oy verdiniz, Milletvekili Genel seçiminde hangi partiye oy verdiniz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz ve Altınordu’da kimi Belediye Başkanı görmek istiyorsunuz” soruları yer aldı. Altınordu ile birlikte bazı ilçelerde de anket çalışması yapıldığı bildirildi.
AK Parti Genel Merkezi Altınordu Belediye Başkan aday adayları için anket yaptırdı.

Konda Araştırma Şirketi tarafından dün Altınordu İlçesi’nde yapılan ankette, “ Cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi adaya oy verdiniz, Milletvekili Genel seçiminde hangi partiye oy verdiniz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz ve Altınordu’da kimi Belediye Başkanı görmek istiyorsunuz” soruları yer aldı.

Altınordu ile birlikte bazı ilçelerde de anket çalışması yapıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.