Fatsa'da uyuşturucu operasyonu; 3 torbacı yakalandı

ASAYİŞ 31.01.2022 - 12:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2388+ kez okundu.
 

Fatsa'da uyuşturucu operasyonu; 3 torbacı yakalandı

Ordu’da jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonda torbacı tabir edilen 3 şüpheli yakalandı. Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
Ordu İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen titiz çalışmalar neticesinde, Fatsa İlçesinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönünde elde edilen bilgiler üzerine 27 Ocak 2022 tarihinde operasyon yapılmıştır.     Yapılan operasyon sonucu, bulundurdukları uyuşturucuları küçük torbalar halinde satış yapma hazırlığı içeresinde olan ve torbacı diye tabir edilen (3) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şüphelilerin üzerinde, araçlarında, ev ve eklentilerinde yapılan aramada (84) paket halinde satışa hazır (126) gram Skunk, (16) adet Sentetik Uyuşturucu Hap, (1) gram Kubar Esrar ve (2) gram Kenevir Tohumu ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan (3) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.
Ordu’da jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonda torbacı tabir edilen 3 şüpheli yakalandı. Konuya ilişkin Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Ordu İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen titiz çalışmalar neticesinde, Fatsa İlçesinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönünde elde edilen bilgiler üzerine 27 Ocak 2022 tarihinde operasyon yapılmıştır.

 

 


Yapılan operasyon sonucu, bulundurdukları uyuşturucuları küçük torbalar halinde satış yapma hazırlığı içeresinde olan ve torbacı diye tabir edilen (3) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şüphelilerin üzerinde, araçlarında, ev ve eklentilerinde yapılan aramada (84) paket halinde satışa hazır (126) gram Skunk, (16) adet Sentetik Uyuşturucu Hap, (1) gram Kubar Esrar ve (2) gram Kenevir Tohumu ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan (3) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.