ESKİ BAKAN EROĞLU, VALİ SONEL’İ ZİYARET ETTİ

BÖLGE GÜNDEMİ 27.12.2022 - 13:15, Güncelleme: 30.12.2022 - 01:20 736+ kez okundu.
 

ESKİ BAKAN EROĞLU, VALİ SONEL’İ ZİYARET ETTİ

60. Hükümette Çevre ve Orman Bakanlığı, 61, 62, 63, 64 ve 65. Hükümette Orman ve Su İşleri Bakanlığı yapan ve halen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili olan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ordu Valiliğini ziyaret etti.
Eski Ordu Valiliği Binası önünde Vali Tuncay Sonel ve AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin tarafından karşılanan Eski Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik Makamına geçti. Değerli bir devlet büyüğünü Ordu’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Tuncay Sonel, “Sayın Bakanımız, uzun yıllar yapmış olduğu Bakanlıklar dolayısıyla ülkemize, devletimize ve milletimize önemli hizmetlerde bulunmuştur. Ordu ve bir önceki görev yaptığım Tunceli’de de çok eserleri var sağ olsun. Hatta Tunceli’de yapılan yatırımlarda özellikle de Munzur Kıyısı düzenlemesinde vermiş olduğu desteklerden dolayı da bir bulvara ismini vermiştik. Sayın Bakanımızın Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Ordu’ya da çok değerli hizmetleri ve katkıları olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı kendilerine müteşekkiriz. Kıymetli devlet büyüğümüzü Ordu’da görmekten ve ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduk” diye konuştu. Ordu’nun kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Eski Bakan Eroğlu, “Ordu’yu çok özledik. Ordu’nun bende ayrı bir yeri var. Ordu ile gönül bağım var. Son 20 yılda AK Parti Hükümetlerimiz döneminde Ordu’ya 50 Milyar TL’lik yatırım yapılmıştır. Bu yatırımların 3 Milyar 200 Milyon TL’si su, ormancılık, milli park ve meteoroloji alanındadır. Bu yatırımların bir kısmında benim de emeğim vardır. Çünkü, Ordu bizim için özel bir şehir. Ayrıca, Sayın Valimiz de çok sevilen bir Vali. Kardeşim gibi kendisi. Hem Sayın Valimizi, hem de Orduluları özlemiştik. Bugün bu ziyaret vesilesiyle hasret gidermiş olduk. Tüm Ordululara selam, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.
60. Hükümette Çevre ve Orman Bakanlığı, 61, 62, 63, 64 ve 65. Hükümette Orman ve Su İşleri Bakanlığı yapan ve halen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili olan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ordu Valiliğini ziyaret etti.



Eski Ordu Valiliği Binası önünde Vali Tuncay Sonel ve AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin tarafından karşılanan Eski Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik Makamına geçti.

Değerli bir devlet büyüğünü Ordu’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Tuncay Sonel, “Sayın Bakanımız, uzun yıllar yapmış olduğu Bakanlıklar dolayısıyla ülkemize, devletimize ve milletimize önemli hizmetlerde bulunmuştur. Ordu ve bir önceki görev yaptığım Tunceli’de de çok eserleri var sağ olsun. Hatta Tunceli’de yapılan yatırımlarda özellikle de Munzur Kıyısı düzenlemesinde vermiş olduğu desteklerden dolayı da bir bulvara ismini vermiştik. Sayın Bakanımızın Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Ordu’ya da çok değerli hizmetleri ve katkıları olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı kendilerine müteşekkiriz. Kıymetli devlet büyüğümüzü Ordu’da görmekten ve ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduk” diye konuştu.

Ordu’nun kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Eski Bakan Eroğlu, “Ordu’yu çok özledik. Ordu’nun bende ayrı bir yeri var. Ordu ile gönül bağım var. Son 20 yılda AK Parti Hükümetlerimiz döneminde Ordu’ya 50 Milyar TL’lik yatırım yapılmıştır. Bu yatırımların 3 Milyar 200 Milyon TL’si su, ormancılık, milli park ve meteoroloji alanındadır. Bu yatırımların bir kısmında benim de emeğim vardır. Çünkü, Ordu bizim için özel bir şehir. Ayrıca, Sayın Valimiz de çok sevilen bir Vali. Kardeşim gibi kendisi. Hem Sayın Valimizi, hem de Orduluları özlemiştik. Bugün bu ziyaret vesilesiyle hasret gidermiş olduk. Tüm Ordululara selam, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.