Enginyurt'a cevap Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Feyzi'den geldi

BÖLGE GÜNDEMİ 22.08.2019 - 11:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2018+ kez okundu.
 

Enginyurt'a cevap Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Feyzi'den geldi

MHP Milletvekili Cemal Enginyurt’un hedefinde olan isimlerden Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’den cevap geldi. Feyzi, Enginyurt için ağır kelimeler kullandı.
Ordu Ticaret Borsası ve Fatsa Ticaret Borası tarafından 19 Ağustos Pazartesi günü borsa tabelalarında 50 randımanlı kabuklu fındık için 15 TL fiyat yazılması üzerine MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan çok sert tepki geldi. Enginyurt son olarak Ordu Ticaret Borsası önünde basın açıklaması yaparak, Ordu ve Fatsa Ticaret Borsaları Başkanlarını eleştirdi. Enginyurt’a cevap geldi Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi sosyal medya hesabından Cemal Enginyurt’a cevap verdi. Ali Fevzi, “ Şahsi bir kızgınlığı olupta, fındık fiyatları üzerinden görmeye çalışan siyasetçi, şerefsizdir, namussuzdur, ahlaksızdır” dedi. Ali Feyzi’in açıklaması şöyle; “Borsamızda 50 randuman fındık,15 TL  net, fiyat yazdık. Ordu ve Ünye Borsaları da aynı fiyatı yazdı. Çarşamba hiç yazmadı. Fabrikada fiyat 15,75.Tl. 65 ile 70 kuruş masraf, 10 kuruş esnafa kar. Esnafımız Fındığın kalitesine göre 53 randuman fındığı 16 TL ye kadar randuman payını vererek alıyor. İsteyen TMO ya verir, isteyen esnafımıza verir. Siyasetçilerde, adaletli VE AHLAK kurallarına uyarak eleştiri yapabilir saygı duyarız. Amaaa, şahsi bir kızgınlığı olupta, fındık fiyatları üzerinden görmeye çalışan siyasetci, şerefsizdir, namussuzdur, ahlaksızdır. İstanbul Borsası manipilasyoncularının da ahlak dersi vermeye hakkı yoktur. Fındık fiyatlarını, yıllardır nasıl savunduğum, aşikardır. Üreticimizi ve esnafımızı her daim savunmaya devam edeceğiz. Siyasi şovlara, aklı selim milletimiz prim vermez.”
MHP Milletvekili Cemal Enginyurt’un hedefinde olan isimlerden Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’den cevap geldi. Feyzi, Enginyurt için ağır kelimeler kullandı.

Ordu Ticaret Borsası ve Fatsa Ticaret Borası tarafından 19 Ağustos Pazartesi günü borsa tabelalarında 50 randımanlı kabuklu fındık için 15 TL fiyat yazılması üzerine MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan çok sert tepki geldi. Enginyurt son olarak Ordu Ticaret Borsası önünde basın açıklaması yaparak, Ordu ve Fatsa Ticaret Borsaları Başkanlarını eleştirdi.

Enginyurt’a cevap geldi

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi sosyal medya hesabından Cemal Enginyurt’a cevap verdi. Ali Fevzi, “ Şahsi bir kızgınlığı olupta, fındık fiyatları üzerinden görmeye çalışan siyasetçi, şerefsizdir, namussuzdur, ahlaksızdır” dedi.

Ali Feyzi’in açıklaması şöyle;

“Borsamızda 50 randuman fındık,15 TL  net, fiyat yazdık. Ordu ve Ünye Borsaları da aynı fiyatı yazdı. Çarşamba hiç yazmadı. Fabrikada fiyat 15,75.Tl. 65 ile 70 kuruş masraf, 10 kuruş esnafa kar. Esnafımız Fındığın kalitesine göre 53 randuman fındığı 16 TL ye kadar randuman payını vererek alıyor. İsteyen TMO ya verir, isteyen esnafımıza verir. Siyasetçilerde, adaletli VE AHLAK kurallarına uyarak eleştiri yapabilir saygı duyarız. Amaaa, şahsi bir kızgınlığı olupta, fındık fiyatları üzerinden görmeye çalışan siyasetci, şerefsizdir, namussuzdur, ahlaksızdır. İstanbul Borsası manipilasyoncularının da ahlak dersi vermeye hakkı yoktur. Fındık fiyatlarını, yıllardır nasıl savunduğum, aşikardır. Üreticimizi ve esnafımızı her daim savunmaya devam edeceğiz. Siyasi şovlara, aklı selim milletimiz prim vermez.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.