DP İl Başkanından Ramazan Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 02.04.2022 - 00:28, Güncelleme: 02.04.2022 - 00:28 1290+ kez okundu.
 

DP İl Başkanından Ramazan Mesajı

DP Ordu İl Başkanı Dr. Selçuk Yücesan, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.
  Başkan Yücesan mesajında, eşsiz bir manevi atmosfer oluşturan mübarek ramazan ayına bir kez daha erişmiş olmanın sevincinin hep birlikte yaşandığını belirtti. Son iki yıldır koronavirüs salgınının etkisinde buruk olarak geçirilen ramazan ayının bu sene salgının sosyal hayat üzerindeki etkisinin azalmasıyla birlikte çok daha güzel ve bereketli geçirileceğine yürekten inandığını belirten Dr. Yücesan, "Ramazan ayı, gerek iftar sofralarının sevinci, gerek sahurların bereketi, gerekse de yardımlaşma ve paylaşmanın verdiği tarifsiz huzurla milletimizin kaynaşmasına eş, dost ve akrabalar arasında muhabbetin artmasına vesile olmaktadır." ifadesinde bulundu. Tüm bu manevi atmosferin manasına yakışır bir şekilde ramazan ayının geçirilmesi gerektiğine işaret eden Başkan Yücesan şöyle devam etti: "Bunun israf ve gösterişten uzak mütevazi sofralarımızda eş, dost, akraba ve komşuların yanı sıra ihtiyaç sahiplerini, kimsesizleri, yetimleri, aziz şehitlerimizin yakınlarını ve kahraman gazilerimizi ağırlamaktan, yapacağımız yardımları da kimsenin mahcubiyet duygusu hissetmesine sebebiyet vermeden mümkün olan en gizli şekilde yapmaktan geçtiğini unutmayalım. Yanımızda iftarlık yemeğimizi de getirerek çat kapı ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrasına konuk olmayı, hayır dualarını almayı da ihmal etmeyelim." Dr. Yücesan, paylaşmanın önemine işaret ederek, şunları kaydetti: "İsrafın had safhada olduğu, mekanların değiştiği ancak kişilerin değişmediği iftarlarda bulamadığımız manevi huzuru bu sofralarda, bir yetimin, bir ihtiyaç sahibinin başını okşayıp da hediyelerle hatta sadece bir tebessümle sevindirirken bulacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle her türlü iyiliği, güzelliği, hayır ve bereketi bünyesinde barındıran ramazan ayının gönüllerimize ferahlık, huzur, evlerimize bereket ve sevinç, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine barış ve hayırlar getirmesini diliyorum."
DP Ordu İl Başkanı Dr. Selçuk Yücesan, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Başkan Yücesan mesajında, eşsiz bir manevi atmosfer oluşturan mübarek ramazan ayına bir kez daha erişmiş olmanın sevincinin hep birlikte yaşandığını belirtti.

Son iki yıldır koronavirüs salgınının etkisinde buruk olarak geçirilen ramazan ayının bu sene salgının sosyal hayat üzerindeki etkisinin azalmasıyla birlikte çok daha güzel ve bereketli geçirileceğine yürekten inandığını belirten Dr. Yücesan, "Ramazan ayı, gerek iftar sofralarının sevinci, gerek sahurların bereketi, gerekse de yardımlaşma ve paylaşmanın verdiği tarifsiz huzurla milletimizin kaynaşmasına eş, dost ve akrabalar arasında muhabbetin artmasına vesile olmaktadır." ifadesinde bulundu.

Tüm bu manevi atmosferin manasına yakışır bir şekilde ramazan ayının geçirilmesi gerektiğine işaret eden Başkan Yücesan şöyle devam etti:

"Bunun israf ve gösterişten uzak mütevazi sofralarımızda eş, dost, akraba ve komşuların yanı sıra ihtiyaç sahiplerini, kimsesizleri, yetimleri, aziz şehitlerimizin yakınlarını ve kahraman gazilerimizi ağırlamaktan, yapacağımız yardımları da kimsenin mahcubiyet duygusu hissetmesine sebebiyet vermeden mümkün olan en gizli şekilde yapmaktan geçtiğini unutmayalım. Yanımızda iftarlık yemeğimizi de getirerek çat kapı ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrasına konuk olmayı, hayır dualarını almayı da ihmal etmeyelim."

Dr. Yücesan, paylaşmanın önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"İsrafın had safhada olduğu, mekanların değiştiği ancak kişilerin değişmediği iftarlarda bulamadığımız manevi huzuru bu sofralarda, bir yetimin, bir ihtiyaç sahibinin başını okşayıp da hediyelerle hatta sadece bir tebessümle sevindirirken bulacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle her türlü iyiliği, güzelliği, hayır ve bereketi bünyesinde barındıran ramazan ayının gönüllerimize ferahlık, huzur, evlerimize bereket ve sevinç, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine barış ve hayırlar getirmesini diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.