CİMER'de 'Deprem Acil' kullanıma açıldı

TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİ 06.02.2023 - 09:39, Güncelleme: 06.02.2023 - 15:20 4933+ kez okundu.
 

CİMER'de 'Deprem Acil' kullanıma açıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'nin başvuru ve talepleri aldığı CİMER'in sayfasında 'Deprem Acil' başlığının kullanıma açıldığı duyuruldu.
  ANKARA (İGFA) - Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen depremde devletimiz tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, CİMER’de “Deprem acil” başlığını kullanıma hazır hale getirildiği duyuruldu. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş yaptığı paylaşımda, "Lütfen duyarlı olalım ve faydalı olması için ilgisiz durumlarla sistemi meşgul etmeyelim" diyerek CİMÊR'deki kullanımı duyurdu. https://twitter.com/idriskardas/status/1622480566292516864
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'nin başvuru ve talepleri aldığı CİMER'in sayfasında 'Deprem Acil' başlığının kullanıma açıldığı duyuruldu.

 

ANKARA (İGFA) - Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen depremde devletimiz tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, CİMER’de “Deprem acil” başlığını kullanıma hazır hale getirildiği duyuruldu.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş yaptığı paylaşımda, "Lütfen duyarlı olalım ve faydalı olması için ilgisiz durumlarla sistemi meşgul etmeyelim" diyerek CİMÊR'deki kullanımı duyurdu.

https://twitter.com/idriskardas/status/1622480566292516864

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.