Cep Telefonu Kullanan 68 Sürücüye Ceza

ASAYİŞ 25.03.2021 - 09:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1664+ kez okundu.
 

Cep Telefonu Kullanan 68 Sürücüye Ceza

Polis sorumluluk bölgesinde geçtiğimizhafta yapılan denetimlerde 745 sürücüye ceza kesildi.
Konu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:   15.03.2021 ile 21.03.2021 tarihleri arasında İlimiz polis sorumluluk bölgesinde; 17 yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, bu kazalarda 22 vatandaşımız yaralanmıştır.     Trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde;   27 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan,             28 sürücüye modifiyeli araç (kesik yay, abart egzoz) kullanmaktan,             23 araç sürücüsüne drift ve hatalı şerit değiştirmekten,             215 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden,             330 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan,             68 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 45 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan,             5 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan, işlem yapılmıştır.                         Diğer denetimlerle birlikte toplam 8.645 araç kontrol edilmiş, 1.349 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun muhtelif maddelerinden işlem yapılmış, 73 araç trafikten men edilmiş, 27 araç sürücüsünün sürücü belgesine el konulmuştur.               Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile trafik kazalarını azaltmaya yönelik kontrol ve denetimlerimiz kararlılıkla, yoğun, etkili ve süreklilik arz edecek şekilde devam edilecektir.                    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.   ORDU VALİLİĞİ  
Polis sorumluluk bölgesinde geçtiğimizhafta yapılan denetimlerde 745 sürücüye ceza kesildi.

Konu ile ilgili olarak Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

15.03.2021 ile 21.03.2021 tarihleri arasında İlimiz polis sorumluluk bölgesinde; 17 yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, bu kazalarda 22 vatandaşımız yaralanmıştır. 

 

 Trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde;

 

27 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan,

            28 sürücüye modifiyeli araç (kesik yay, abart egzoz) kullanmaktan,

            23 araç sürücüsüne drift ve hatalı şerit değiştirmekten,

            215 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden,

            330 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan,

            68 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan,

45 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan,

            5 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan,

işlem yapılmıştır.

           

            Diğer denetimlerle birlikte toplam 8.645 araç kontrol edilmiş, 1.349 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun muhtelif maddelerinden işlem yapılmış, 73 araç trafikten men edilmiş, 27 araç sürücüsünün sürücü belgesine el konulmuştur.

 

            Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile trafik kazalarını azaltmaya yönelik kontrol ve denetimlerimiz kararlılıkla, yoğun, etkili ve süreklilik arz edecek şekilde devam edilecektir.       

           

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

ORDU VALİLİĞİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.