ORDU’DA 197 MAHALLE YOLU ULAŞIMA AÇILDI

BÖLGE GÜNDEMİ 02.02.2023 - 10:45, Güncelleme: 03.02.2023 - 15:01 1358+ kez okundu.
 

ORDU’DA 197 MAHALLE YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Bazı ilçelerde kar kalınlığı 55 santime ulaştı.
            Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 7/24 sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarıyla kırsal alandaki yolların açık tutulmasını sağladı. 197 mahalle yolu ulaşıma açıldı.       Ordu’da dün sabah itibariyle başlayan kar yağışları yüksek rakımlı ilçelerde etkili oldu. Kar yüksekliği Akkuş ilçesinde 55 santim, Kabadüz ilçesinde 45, Gürgentepe ilçesinde ise 40 santime ulaştı. 19 ilçede görülen kar yağışları sonrası ortalama kar kalınlığı 26 santim olarak belirlendi.         456 ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ 560 PERSONEL SAHADA     Büyükşehir Belediyesi, il genelinde etkili olan kar yağışları sonrası, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 456 araç ve iş makinesi 560 personelle 7/24 sahada çalışmalarını sürdürdü.         197 MAHALLE YOLU ULAŞIMA AÇILDI     Kar yağışının gerçekleştiği mahalle ve grup yollarına müdahale eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ulaşıma kapanan 197 mahalle ve grup yolunun tamamını ulaşıma açtı. Ekiplerin yollara müdahalesi sürerken hava sıcaklığının hissedilir derecede azalmasıyla birlikte oluşması muhtemel buzlanmalara karşı da tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.       ÇAĞRI MERKEZİ 7/24 HİZMET VERİYOR   Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.  
Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Bazı ilçelerde kar kalınlığı 55 santime ulaştı.

 

 

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 7/24 sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarıyla kırsal alandaki yolların açık tutulmasını sağladı. 197 mahalle yolu ulaşıma açıldı.

 

 

 


Ordu’da dün sabah itibariyle başlayan kar yağışları yüksek rakımlı ilçelerde etkili oldu. Kar yüksekliği Akkuş ilçesinde 55 santim, Kabadüz ilçesinde 45, Gürgentepe ilçesinde ise 40 santime ulaştı. 19 ilçede görülen kar yağışları sonrası ortalama kar kalınlığı 26 santim olarak belirlendi.

 

 

 

 

456 ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ 560 PERSONEL SAHADA

 

 

Büyükşehir Belediyesi, il genelinde etkili olan kar yağışları sonrası, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 456 araç ve iş makinesi 560 personelle 7/24 sahada çalışmalarını sürdürdü.

 

 

 

 

197 MAHALLE YOLU ULAŞIMA AÇILDI

 

 

Kar yağışının gerçekleştiği mahalle ve grup yollarına müdahale eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ulaşıma kapanan 197 mahalle ve grup yolunun tamamını ulaşıma açtı. Ekiplerin yollara müdahalesi sürerken hava sıcaklığının hissedilir derecede azalmasıyla birlikte oluşması muhtemel buzlanmalara karşı da tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.

 

 

 

ÇAĞRI MERKEZİ 7/24 HİZMET VERİYOR

 

Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.