Büyükşehirden Altınordu'ya Modern Park

BÖLGE GÜNDEMİ 15.03.2022 - 22:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2204+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Altınordu'ya Modern Park

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hayata geçirdiği park ve yeşil alan çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Kökenli Mahallesi’nde çocukların ve ailelerin güzel vakit geçireceği geniş kapsamlı modern bir park inşa ediyor.
      Alt yapıdan üst yapıya, tarımdan turizme, enerji ve teknoloji gibi birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Hayata geçirdiği projelerde çocukları hiçbir zaman unutmayan Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda ilçelere çocukların ve ailelerin keyifli zaman geçirebileceği alanlar kazandırıyor.   HER ŞEYİN DÜŞÜNÜLDÜĞÜ BİR PARK İNŞA EDİLİYOR   Altınordu ilçesine bağlı Kökenli Mahallesi’nde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, mahalleye geniş kapsamlı modern bir park inşa ediyor. Taşımalı sistem ile çevre mahallelerdeki öğrencilerinde geldiği Kökenli İlk ve Ortaokulu yakının da inşa edilen parkta oturma grupları, çocuk oyun grubu, 9 adet kamelya, muhtarlık binası, 40 araçlık otopark ve kafe yer alıyor.   Baskı beton ve taş duvar imalatları ile alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanda peyzaj ve kurulum çalışmalarının bitmesi ile parkın hizmete açılması hedefleniyor.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede hayata geçirdiği park ve yeşil alan çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Kökenli Mahallesi’nde çocukların ve ailelerin güzel vakit geçireceği geniş kapsamlı modern bir park inşa ediyor.

 

 

 

Alt yapıdan üst yapıya, tarımdan turizme, enerji ve teknoloji gibi birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Hayata geçirdiği projelerde çocukları hiçbir zaman unutmayan Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda ilçelere çocukların ve ailelerin keyifli zaman geçirebileceği alanlar kazandırıyor.

 

HER ŞEYİN DÜŞÜNÜLDÜĞÜ BİR PARK İNŞA EDİLİYOR

 

Altınordu ilçesine bağlı Kökenli Mahallesi’nde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, mahalleye geniş kapsamlı modern bir park inşa ediyor. Taşımalı sistem ile çevre mahallelerdeki öğrencilerinde geldiği Kökenli İlk ve Ortaokulu yakının da inşa edilen parkta oturma grupları, çocuk oyun grubu, 9 adet kamelya, muhtarlık binası, 40 araçlık otopark ve kafe yer alıyor.

 

Baskı beton ve taş duvar imalatları ile alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanda peyzaj ve kurulum çalışmalarının bitmesi ile parkın hizmete açılması hedefleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.