BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE’YE HİZMET EDEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

BÖLGE GÜNDEMİ 25.10.2022 - 18:00, Güncelleme: 27.10.2022 - 00:15 531+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE’YE HİZMET EDEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle ve aileleriyle bir araya geldi. Ünye Belediyesi’nin her bir çalışanıyla büyük bir aile olduğuna dikkat çeken Başkan Tavlı, “Sabahın ilk ışıklarından gecenin ilerleyen saatlerine kadar şehrimizi temiz tutmak için canla başla fedakârca çalışıyorsunuz. Emekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.
        Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve aileleriyle Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Temizlik İşleri Müdürü Civan İkinci ve birim müdürlerinin bulunduğu programda Başkan Tavlı personel ve aileleriyle sohbet etti.   İkinci, “Önemli Olan İşinizi Severek Yapmanız” Programda bir konuşma yapan Temizlik İşleri Müdürü Civan İkinci, “çalışmanın ibadet olduğunu bilen bir toplum olarak sizin sabah 05.00’te kalkıp işinizin başında olmanız yaptığınız işi daha da kıymetlendiriyor. Yaptığınız işin kıymetini takdir edenler olduğu gibi ufak tefek noksanlıklarımızdan dolayı eleştirildiğimiz zamanlar da oluyor. Ama ben bizzat biliyorum ki her biriniz canı gönülden çalışıyorsunuz. Önemli olan işinizi sevmeniz ve severek yapmanız. Akşam eve gidip başınızı yastığa rahat koyduğunuzda o gün işinizi iyi yapışsınız demektir. Belediyemiz bizim ailemizdir. Bu ailemizin en büyük ferdi de biziz. Hepinize emekleriniz için teşekkür ederken Belediye Başkanımıza bizi böyle bir ortamda buluşturduğu için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.   Başkan Tavlı “Ünye’ye Hizmet Eden Büyük Bir Aileyiz” Ünye Belediyesi olarak büyük bir aileye sahip olduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “İki ailemiz var. Biz, Ünye’ye hizmet eden büyük bir aileyiz. Sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar bu şehrin temizliği için çalışıyorsunuz. Ünye’de olduğum süre içerisinde bilin ki ben de sizinle aynı saatlerde şehrin sokaklarındayım. Çoğu zaman sizinle karşılaşıyoruz. Eğer sizler o sokakta bu emekleri vermeseniz bu şehrimizi böyle temiz tutamayız. Şehrimize şehir içinde yaşayanların hissetmediği o temizliği şehrimize gelen misafirlerimizin bize olan teveccühleri ve teşekkürleriyle çok iyi anlıyorum ki biz diğer ilçelerden ve illerden farklıyız. Bu da sizlerin sayesinde arkadaşlar. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.   Başkan Tavlı, “Çok Yoğun Bir Yaz Dönemini Başarıyla Geçirdik” Başkan Tavlı konuşmasında ayrıca yoğun bir yaz dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “çok hareketli ve yoğun bir yaz dönemi geçirdik. Nüfus yoğunluğuna rağmen yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerimizle mahcup olmadan bu süreci yaşadık. Bu süreçte imtihanımızı başarıyla verdiğimizi söyleyebilirim. Bundan dolayı hepinize gayretleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.   Program aile fotoğrafı ile sona erdi.      
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle ve aileleriyle bir araya geldi. Ünye Belediyesi’nin her bir çalışanıyla büyük bir aile olduğuna dikkat çeken Başkan Tavlı, “Sabahın ilk ışıklarından gecenin ilerleyen saatlerine kadar şehrimizi temiz tutmak için canla başla fedakârca çalışıyorsunuz. Emekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve aileleriyle Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Temizlik İşleri Müdürü Civan İkinci ve birim müdürlerinin bulunduğu programda Başkan Tavlı personel ve aileleriyle sohbet etti.

 

İkinci, “Önemli Olan İşinizi Severek Yapmanız”

Programda bir konuşma yapan Temizlik İşleri Müdürü Civan İkinci, “çalışmanın ibadet olduğunu bilen bir toplum olarak sizin sabah 05.00’te kalkıp işinizin başında olmanız yaptığınız işi daha da kıymetlendiriyor. Yaptığınız işin kıymetini takdir edenler olduğu gibi ufak tefek noksanlıklarımızdan dolayı eleştirildiğimiz zamanlar da oluyor. Ama ben bizzat biliyorum ki her biriniz canı gönülden çalışıyorsunuz. Önemli olan işinizi sevmeniz ve severek yapmanız. Akşam eve gidip başınızı yastığa rahat koyduğunuzda o gün işinizi iyi yapışsınız demektir. Belediyemiz bizim ailemizdir. Bu ailemizin en büyük ferdi de biziz. Hepinize emekleriniz için teşekkür ederken Belediye Başkanımıza bizi böyle bir ortamda buluşturduğu için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Tavlı “Ünye’ye Hizmet Eden Büyük Bir Aileyiz”

Ünye Belediyesi olarak büyük bir aileye sahip olduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “İki ailemiz var. Biz, Ünye’ye hizmet eden büyük bir aileyiz. Sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar bu şehrin temizliği için çalışıyorsunuz. Ünye’de olduğum süre içerisinde bilin ki ben de sizinle aynı saatlerde şehrin sokaklarındayım. Çoğu zaman sizinle karşılaşıyoruz. Eğer sizler o sokakta bu emekleri vermeseniz bu şehrimizi böyle temiz tutamayız. Şehrimize şehir içinde yaşayanların hissetmediği o temizliği şehrimize gelen misafirlerimizin bize olan teveccühleri ve teşekkürleriyle çok iyi anlıyorum ki biz diğer ilçelerden ve illerden farklıyız. Bu da sizlerin sayesinde arkadaşlar. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

 

Başkan Tavlı, “Çok Yoğun Bir Yaz Dönemini Başarıyla Geçirdik”

Başkan Tavlı konuşmasında ayrıca yoğun bir yaz dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “çok hareketli ve yoğun bir yaz dönemi geçirdik. Nüfus yoğunluğuna rağmen yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerimizle mahcup olmadan bu süreci yaşadık. Bu süreçte imtihanımızı başarıyla verdiğimizi söyleyebilirim. Bundan dolayı hepinize gayretleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

Program aile fotoğrafı ile sona erdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.