BAŞKAN TAVLI, “ŞEHRİMİZİ MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE İMAR EDİYORUZ”

BÖLGE GÜNDEMİ 18.10.2022 - 21:57, Güncelleme: 18.10.2022 - 21:57 2248+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI, “ŞEHRİMİZİ MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE İMAR EDİYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada muhtarlarla uyum içinde çalışmanın mahallelere hizmet olarak yansıdığını belirterek muhtarların gününü kutladı.
        Demokrasinin ilk temel taşlarını muhtarların oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Tavlı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Şehrimizde yaptığımız tüm çalışmaların temelinde muhtarlarımızla uyum içinde çalışmamız ve birlikte hareket etmemiz yatıyor. Ünye’mizin daha yaşanabilir bir kent olma noktasında emin adımlarla ilerleyişinde emek ve gayretleri olan muhtarlarımız her zaman yakım mesai arkadaşlarımızdır. Şehrimizi muhtarlarımızla birlikte omuz omuza imar ediyoruz. Bizler 7/24 esasına göre çalışan bir anlayışla vatandaşlarımıza nasıl ulaşılabilir isek muhtarlarımız da mahallelerinde yaşanan acı ve tatlı olaylarda hep vatandaşlarımızın yanındadır.   Bu vesile ile görevi başında olan tüm muhtarlarımızın gününü en içten duygularımla kutlarken, geçmiş dönemlerde muhtarlık hizmetinde bulunmuş ancak ahirete irtihal etmiş muhtarlarımıza rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ömür diliyorum.”      
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada muhtarlarla uyum içinde çalışmanın mahallelere hizmet olarak yansıdığını belirterek muhtarların gününü kutladı.

 

 

 

 

Demokrasinin ilk temel taşlarını muhtarların oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Tavlı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Şehrimizde yaptığımız tüm çalışmaların temelinde muhtarlarımızla uyum içinde çalışmamız ve birlikte hareket etmemiz yatıyor. Ünye’mizin daha yaşanabilir bir kent olma noktasında emin adımlarla ilerleyişinde emek ve gayretleri olan muhtarlarımız her zaman yakım mesai arkadaşlarımızdır. Şehrimizi muhtarlarımızla birlikte omuz omuza imar ediyoruz. Bizler 7/24 esasına göre çalışan bir anlayışla vatandaşlarımıza nasıl ulaşılabilir isek muhtarlarımız da mahallelerinde yaşanan acı ve tatlı olaylarda hep vatandaşlarımızın yanındadır.

 

Bu vesile ile görevi başında olan tüm muhtarlarımızın gününü en içten duygularımla kutlarken, geçmiş dönemlerde muhtarlık hizmetinde bulunmuş ancak ahirete irtihal etmiş muhtarlarımıza rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ömür diliyorum.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.