BAŞKAN TAVLI, “SAYGI, RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”

BÖLGE GÜNDEMİ 09.11.2022 - 17:00, Güncelleme: 10.11.2022 - 00:51 1282+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI, “SAYGI, RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
      Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Başkan Tavlı, mesajında, “Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yeniden varoluş mücadelesi veren Türk halkı, bağımsızlık meşalesini asla sönmemek üzere yeniden yakmıştır” dedi.   “GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, SADECE BİZE DEĞİL DÜNYA’YA İLHAM OLMUŞTUR”   Atatürk’ün tüm dünyanın saygı duyduğu bir lider olduğuna dikkat çeken Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin kurtuluşu için verdiği mücadele, toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılanırken bu mücadele sadece bize değil, Dünya’ya da ilham kaynağı olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ileri görüşlü askeri dehası Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına vesile olurken, olağanüstü devlet adamlığı ise imkânsızlıklar içinde bağımsızlık mücadelesi veren milletimizin yeniden doğuşunu sağlamıştır. Atatürk liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmiştir. Bu mücadele her toplum tarafından takdirle karşılanmıştır. Liderliği, fikirleri ve geleceğe dair öngörüleriyle örnek alınan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihal edişinin 84. Yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”        
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Tavlı, mesajında, “Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yeniden varoluş mücadelesi veren Türk halkı, bağımsızlık meşalesini asla sönmemek üzere yeniden yakmıştır” dedi.

 

“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, SADECE BİZE DEĞİL DÜNYA’YA İLHAM OLMUŞTUR”

 

Atatürk’ün tüm dünyanın saygı duyduğu bir lider olduğuna dikkat çeken Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin kurtuluşu için verdiği mücadele, toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılanırken bu mücadele sadece bize değil, Dünya’ya da ilham kaynağı olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ileri görüşlü askeri dehası Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına vesile olurken, olağanüstü devlet adamlığı ise imkânsızlıklar içinde bağımsızlık mücadelesi veren milletimizin yeniden doğuşunu sağlamıştır. Atatürk liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmiştir. Bu mücadele her toplum tarafından takdirle karşılanmıştır. Liderliği, fikirleri ve geleceğe dair öngörüleriyle örnek alınan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihal edişinin 84. Yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.