BAŞKAN TAVLI, ODA VE STK BAŞKANLARIYLA GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

BÖLGE GÜNDEMİ 01.05.2022 - 22:49, Güncelleme: 01.05.2022 - 22:49 2576+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI, ODA VE STK BAŞKANLARIYLA GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye’de faaliyet gösteren Oda ve STK başkanlarıyla iftar sofrasında bir araya gelerek, “Dualarımız, Allah bizi Ramazan ayına kavuşturduğu gibi kurtuluşa erenlerden eylesin” dedi.
Ramazan ayının son günlerine gelinirken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gönül Sofrasında Oda Başkanları ve STK Başkanlarıyla buluştu. Tilla Kafede düzenlenen iftar programında Başkan Tavlı Başkanlarla Ünye üzerine sohbet etti.     “İKİ YILDIR VİRÜSLE MÜCADELE ETTİK” Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Başkan Hüseyin Tavlı, “Davetimize icabet ettiğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Çok şükür Cenabı Allah bizi Ramazan ayına eriştirdi ve aynı zamanda da rahmetiyle, bereketiyle sonuna doğru geldik. Dualarımız, Allah bizi Ramazan ayına kavuşturduğu gibi kurtuluşa erenlerden eylesin. Pandemi sürecinde iki yıl Dünya’da duyulmamış bir virüs ile mücadele ettik. Virüsün etkilerinin azaldığı günümüze çok şükür eriştik. Allah bir daha böyle zorlu sınavlarla bizi imtihan etmesin. Allah’a şükürler olsun geldiğimiz süreçte bayrama kavuşuyoruz. Birlik ve beraberlik içinde geçirmeyi temenni ederek hepinizin şimdiden bayramını kutluyorum” dedi.     “KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞALIM” Ünye’de Kent Bayramlaşmasının ilk gün öğleden sonra yapılacağını belirten Başkan Tavlı, “Pazartesi günü saat 13.00’da Atatürk Parkı çok amaçlı salonunda Siyasi Partilerimiz, Oda Başkanlarımız ve STK Başkanlarımızla hep birlikte gönül birliğiyle Ünye birliğiyle bayramı eda ederiz. Siz kıymetli başkanlarımızı ve halkımızı bayramlaşma programına davet ediyorum” diye konuştu.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye’de faaliyet gösteren Oda ve STK başkanlarıyla iftar sofrasında bir araya gelerek, “Dualarımız, Allah bizi Ramazan ayına kavuşturduğu gibi kurtuluşa erenlerden eylesin” dedi.

Ramazan ayının son günlerine gelinirken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gönül Sofrasında Oda Başkanları ve STK Başkanlarıyla buluştu. Tilla Kafede düzenlenen iftar programında Başkan Tavlı Başkanlarla Ünye üzerine sohbet etti.

 

 

“İKİ YILDIR VİRÜSLE MÜCADELE ETTİK”

Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Başkan Hüseyin Tavlı, “Davetimize icabet ettiğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Çok şükür Cenabı Allah bizi Ramazan ayına eriştirdi ve aynı zamanda da rahmetiyle, bereketiyle sonuna doğru geldik. Dualarımız, Allah bizi Ramazan ayına kavuşturduğu gibi kurtuluşa erenlerden eylesin. Pandemi sürecinde iki yıl Dünya’da duyulmamış bir virüs ile mücadele ettik. Virüsün etkilerinin azaldığı günümüze çok şükür eriştik. Allah bir daha böyle zorlu sınavlarla bizi imtihan etmesin. Allah’a şükürler olsun geldiğimiz süreçte bayrama kavuşuyoruz. Birlik ve beraberlik içinde geçirmeyi temenni ederek hepinizin şimdiden bayramını kutluyorum” dedi.

 

 

“KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞALIM”

Ünye’de Kent Bayramlaşmasının ilk gün öğleden sonra yapılacağını belirten Başkan Tavlı, “Pazartesi günü saat 13.00’da Atatürk Parkı çok amaçlı salonunda Siyasi Partilerimiz, Oda Başkanlarımız ve STK Başkanlarımızla hep birlikte gönül birliğiyle Ünye birliğiyle bayramı eda ederiz. Siz kıymetli başkanlarımızı ve halkımızı bayramlaşma programına davet ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.